Skip to main content
  • alt
  • 15.09.2014.

Pregled tjedna

S početkom nove klupske sezone, uvodimo i novine za naše čitateljice i čitatelje, a jedna od njih je i tjednih top 10 najčitanijih članaka na portalu.

 
 
Na desetome se  mjestu nalazi vijest kako je unatoč činjenici što je Riječanin System Divine bio veliki favorit u natjecanju burn Residency, pobjedu ipak odnio 19-godišnji Španjolac Javi Row.
{youtube}F2j4Sha-6OI{/youtube}
 
Mnoge je obradovao nadolazeći festival Strobolobodobolos,  koji će se održati od 19. do 21. rujna u šumi Zokovica na Jezeru Jošava kod Đakova, te ne čudi da se nalazi na devetome mjestu tjednih top 10.
{youtube}X6GXy4EN-C8{/youtube}
 
Netom završeni Unknown u svome drugom izdanju privukao je tisuće partijanera koji su poželjeli ispratiti festivalsku sezonu u velikome stilu, a vijest o početku rovinjskog festivala nalazi se na osmome mjestu.
{youtube}MIc11Ht0HTM{/youtube}
 
{youtube}hoYjoSiTfYs{/youtube}
 
Šesto mjesto pripalo je vikend preporuci, još jednoj novini KS u kojoj odabiremo najbolje partyje koji se nude u kojem gradu Hrvatske, a i šire.
 
Početkom prošlog tjedna objavljeno je kako se Pioneer posve usmjerava na autoelektroniku i sukladno tome prodaje svoj odjel DJ opreme te se ta vijest nalazi na petome mjestu.
 
Miss Soulfly ovoga je ljeta bila veoma marljiva te je uz svirke u New Yorku, Miamiju, Londonu, Manchesteru i na Ibizi, uspjela napraviti i nekoliko EP-jeva i zahvaljujući svojoj predanosti završila na četvrtome mjestu.
{youtube}Ts7hSLkblAQ{/youtube}
 
Legendarni zagrebački DJ Grga aka Toxic samo za čitateljice i čitatelje snimio je odličan house miks i njegov se podcast nalazi na trećem mjestu.
 
Party droga ecstasy posljednjih nekoliko godina dobiva status lijeka, a vijest o tome kako u modificiranome obliku uspješno ubija stanice raka završila je na drugome mjestu.
 
alt
 
 
Igor Grgić iliti Toxic nakon trećeg mjesta nalazi se i na zasluženome prvome mjestu tjednih top 10 članaka jer u opširnome nam je razgovoru otkrio svoje korijene, zašto se bavi DJ-iranjem već 30 godina, kojih se ploča nikad ne bi odrekao
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk