Skip to main content
  • alt
  • 12.05.2015.

Terry Francis u Zagrebu i Splitu

DEPO klub još jednom dovodi miljenika hrvatske publike i čovjeka koji se svakih par mjeseci zaleti u naš komadić pod suncem za najbolje partyje.

 
Tako i ovoga petka nakon pet mjeseci stanke na floor DEPO kluba stiže gospodin koji dirigira i svjetskim omijenim podijem Fabrica
 
Terry nam nije stranac i prvi puta je zakoračio na naše prostore prije 16 godina kada je zajedno s kolegom, prijateljem i suosnivačem Wiggle klupskih večeri i labela, Nathanom Colesom, nasmijano prohvatio Felverov poziv. Uz wigglanje neumorno radi i za “Swag Records” u Croydonu (UK) i unaprijeđuje svoje vještine istovremeno poklanjajući vrijeme vlastitom labelu “Housey Doings” (koji 1997. prelazi pod label “Pagan”).

alt

 
Glazbeni pustolov, istraživać i ambasador tech-housea radi jednakim žarom kao i prije dva desetljeća. Da se medalje skupljaju za doprinose britanskom houseu sumnjamo da bi na prsima imao mjesta. Možeš biti ambasador mnogo toga, možeš se zadovoljtii položajem koji imaš i sjediti na lovorikama no čini nam se da je recept za uspjeh, da čak i kada dobiješ svoj san radiš i dalje na njemu kao da ga još nisi uhvatio.
 
Britanski donosioc tech-housea ravna se po srcu, čita emociju na podiju i sukladno tome kuha svoju magičnu miješavinu acida, trippy electra, funka, techna i groovy housea koji će zavrtjeti oko 23 sata, 15. svibnja.
 
Društvo mu pravi stari prijatelj i suosnivač kultnog programa “Stereo Studio”, ime bez kojeg povijest hrvatske elektronske glazbe i današnja scena zasigurno ne bi bila ista, Felver, a do ponoći upadaš za 40 HR novaca dok ćeš nakon ubaciti u škrabicu 60.
 
U subotu se Terry pakira i seli nešto južnije u splitsku Junglu gdje će se objesiti na zvučne lijane jednog sasvim posebnog izdanja Technotice na kojem će mu se pridružiti i dobro poznata domaća ekipa, iskusni tata domaće scene, Pero Fullhouse, zatim Jake i legitimni skrbnici Technotice Galinac Galinac i Jolly Joke. Dođi oko 22 sata i ubaci 70 dlakavih kuna.

alt

 
I jedna čisto prekrasno besmislena informacija. Kako iza svakog velikog muškarca stoji žena koja koluta očima, velika gospođa Francis osnovala je klub podrške za žene sve gospode koja žive iza pulta i koje vikende provode same.
 
Stoga da nije bezveze ostala bez muža i ovaj vikend dođi, pleši, uživaj, guštaj. Da bi gušti bili time veći Klubska ti poklanja 2×1 kartu za petak i za subotu, a od tebe se zahtijeva samo da nalijepiš nekog nasmijanca i informiraš nas na kojem od ova dva podija bi volio dočekati zoru. Dobitnici će biti odabrani nevjerojatno stručnom eci-peci metodom u petak, 15. svibnja oko podne.
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk