Skip to main content
  • 13.04.2014.

Ulaznice za Subjekt u Sirupu uz DnB i trubu

Subjekt u Sirup donosi nastup HR producenata i DJa etabliranih na svjetskim etiketama DnB glazbe, a tu je i pojačanje live trubom Igora Pavlice.

Piše: 

Naslovna foto

Sirup Zagreb


Napumpani prošlogodišnjim DigitronSoundSistemom ne očekujte ništa manje, jer putovanje starta u subotu, 19.04. uz trubu i bass. Na partiju sviraju:

VRH – podrijetlom iz Splita, sa svojim brkovima dolazi na scenu sa već etabliranom glazbenom pozadinom i dubokom poviješću nastupa kao Implant (Freak-Obscene, Temper D productions, Melting pot, etc.). Nezadovoljan zbog nedostatka raznolikosti u glazbi koju je radio, mijenja ime u VRH i počinje eksperimentirati, pokazujući svoje Hip-Hop, IDM i Dub korijene pomiješane sa Drum and Bass elemenatima.

Ubrzo nakon promjene svog stila, VRH potpisuje za etikete poput Architecture, Tribe12 , Extent VIP, Danger chamber i dobiva podršku od strane raznih DJ-eva i producenata kao što su DJ Ink, BTK, Fade, Untouchables, Raiden, Gremlinz, Getz, Zero T, Stunna, J.Rob, Presha te mnogih drugih. VRH je također radio za hrvatsku Hip-Hop grupu Dječaci na njihovom drugom albumu "Istina", koji je regionalni hit, te na albumu grupe Kiša metaka čiji je i official DJ. Jedan je od suosnivača Loopjunkies crewa koji je u Splitu ostavio upečatljiv trag na sceni kroz već svima poznate serijale partija Karantena i Beatslap. Također je pripadnik tajne skupine Brazaletes Negro koja će jednog dana preuzet svijet.
 

KODIN
Kodin je jedan od hrvatskih drum&bass producenata i dj-a. Kvalitetu dokazuje i prvim hrvatskim drum & bass izdanjem na vinylu za britanski Ascenzion Records. Trenutno težište produkcije baca na različite žanrove, ali uglavnom na neurofunk, techstep i minimal drum & bass koji ga je privukao na neki drugačiji način nego ostali glazbeni stilovi i to zbog masivne energije te mogućnosti eksperimentiranja sa zvukom do nezamislivih granica, no još uvijek se tu nađe i ponešto trip-hopa, funk-a, breakbeata, hip-hopa, ali i experimentale te psihodelije, čijim je utjecajima i obilježena njegova produkcija.

AGREGAT
Član Trip to Zion krua, začetnik Subjekt programa, suvereno održava tempo 140-170 bpm-a. Vrti na renomiranim festivalima poput Seasplasha, Outlooka, Momento Dementa, kao i po underground klubovima diljem Hrvatske. Jedan je od rijetkih mladih DJ-a koji redovito ulaže u vlastitu kolekciju vinila punoce zvuka kroz koju garantira plovidbu u grmljavini dubine.U ovoj varijanti cve nastupiti s Pavlicom uz Live trubu.


IGOR PAVLICA
Posebno ovom prilikom predstavljamo i maestra Pavlicu. Uz karijeru kao glazbenik u brojnim rock bendovima, u sklopu sessiona i studijskih uradaka, Igor Pavlica je bio uključen u različitim eksperimentalnim i cross disciplinskim projektima i kao glazbenik i kao skladatelj. Njegov glavni instrument je truba, ali on također koristi klavir, glas, udaraljke i glazbene igračke. Njegovi glazbeni utjecaji u raznim rasponima stvorit će novu dimenziju prostora i osjećaja. Dio je velikih bendova poput Haustora, Darko Rundek Band, Dee Dee Mellow, Cul De Sac, Film, Psihomodo Pop, Jinx, SoMazgoon, Rundek Cargo Orkestar, Kawasaki 3P.

Ulaznica je 30 Kn

Nagradna igra 2×1 ulaznica:
Napišite u FB komentaru ispod članka tko svira na ovom partiju, te pozovite prijatelje da lajkaju Vaš komentar. Točni odgovori s najviše lajkova osvajaju po jednu ulaznicu. Dobitnike objavljujemo u petak do 14h.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2