Skip to main content
  • 25.11.2015.

Full House of B-days u lijanama Jungle!

Pero Fullhouse je jedan od onih nepokrenutih pokretača, prvi šok struje koji klizne u strujni krug i pokrene sve spravice na putu.

Naslovna foto

Pero Fullhouse
 
Odnjegovao je hrvatsku scenu od njenih početaka i sada, s pokojom sijedom u bradi i još jednako plamtećom buktinjom u glavi i prstima, nastavlja dalje. Od zametaka detroitskog zvuka korijeni su ostali i rascvali se do suvremenog techna s izletima u house, nije važno je li tvrdo i snažno ili duboko i emocionalno ako je sa srcem.

 
Rijetko koga ćeš uhvatiti tko je svoju specifičnu mješavinu porazasipao tolikim nacionalnim i internacionalnim floorovima i festivalskim pozornicama kao što su Love Parade, Techno Parade, Mayday, Kozzmozz, Exit, Valkana Beach, Refresh Festival, Moondance ( iako se pravi da nema najdraže dijete, da baš mora birati i reći dok drugi ne čuju, to bi bio Moondance)… Srebrni lisac hrvatske elektronike, glazbena enciklopedija, neosporni majstor allnightera i najiskusnii vuk domaćeg elektroničkog čopora ujedno je bio i zakonski skrbnik Omegaritam i Alfaritam labela. Pero je osnivač Moondance festivala u Trogiru koji već par godina dovodi vrsna imena elektronike u Dalmaciju.
{youtube}479RBsJF3rM{/youtube}
 
I sada je vrijeme da izvadimo one smiješne male samorazrolavajuće party trubice, rastegnemo lice u jedan osmijeh oko glave (zaobiđi uši, one ti trebaju u druge svrhe) i zajedno proslavimo još jednu godinu na planeti srebrnog lisca elektronike. Rođendani nisu mala stvar, oni su orijentiri i punktovi u kojima analiziraš, iznova procijenjuješ, ostavljaš samo ono dobro i okupljaš oko sebe ljude koje voliš, a Pero voli baš svakoga od vas koji je najviše on/ona baš tada kada iz zvučnika lije beat.

 
Pa kako ćemo uklizati na divljih 6 sati slavlja života jedino je i prirodno da se slavlje odvije na pozadini Jungle, jedne zelene, korpulentne bašče koja buja životom i tjera na visokooktansko gorivo ritma. Skriveni među krošnjama, okruženi sutechno zvijerima i s Perom godinu starijim, u subotu, 28. studenog, pet minuta prije ponoći uranjamo na Full House of B-days na kojem nam se pridružuje i potpuno u tajnu uronjeni i u zagonetku umočeni gost iznenađenja. Dođi, pleši, pusti sve šta ti se začičkalo za dušu, neka tresne o pod, nitko neće čuti koliko je težak teret bio, ton će nadglasati tresak. Malo hipnoze, malo groovea i dragi ljudi oko tebe obično su dovoljni da izliječe sve što liječenje treba! Vidimo se u splitskoj Jungli!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2