Skip to main content
  • alt
  • 22.08.2014.

Humanitarac za Bosansku Kostajnicu

Subota će u zagrebačkome F Clubu proteći u humanitarnome ugođaju jer se održava party za stanovnike poplavljenih područja Bosanske Kostajnice.

 
Klub otvara u ponoć i party će potrajat sve do kasnog popodneva kako bi se skupilo čim više sredstava za stanovnike Bosanske Kostajnice koji su u proteklih nekoliko mjeseci već tri puta bili pod udarom velikih poplava te je izgubljeno 300 kuća i 80 radnih mjesta.  Svoj obol humanitarnome partyju dat će  Ian Green, Pohalino, Tzena, Leon Bjažić, Branimir Branos Šolaja,  Kiki Militantna, Lupus Btj, Petar Panj i  Minus Minus Minus.
{youtube}-iyzbpXGvR0{/youtube}
 
U subotnje pak vas jutro, točnije od 5 sati, za DJ pultom očekuje gost iz Slovenije, DJ  I.X.I.. Potonji je DJ-irati počeo 2006., a svoj stil opisuje kao nabrijani tech house dok u glazbene uzore ubraja Pleasurekraft, Louieja Cuta, Daniela Portmana. Slovenskome gostu pridružuje se i Kiki Militantna, a upad je za djevojke besplatan.
{youtube}rdzQ0G0KDco{/youtube}
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2