Skip to main content
  • alt
  • 31.07.2015.

Sweet Sound of Summer u Šibeniku

Na mjestu gdje se Krka ulijeva u Jadransko more niknuo je najstariji grad na Jadranu koji su osnovali isključivo Hrvati.

 
Za ovaj fantastičan obalni grad kroz stoljeća su se grabili Venecija, Bizant, Mađarska i bosnaski vladari, no prvoga dana kolovoza grad će ugrabiti nitko drugi do elektronika.
 
Na Jadrija plaži 8. godinu za redom odvija se Sweet Sound of Summer koji vam daje gušte slušanja domaćih i stranih izvođača pa ste prijašnjih godina mogli uhvatiti umjetnike poput Petra Dundova, Lee Dobričić, Mr. Dj Daria, a ove godine ljepljivu slatkoću dugih ljetnih dana i razularenih noći donose sjajni lineupaši.

alt

 
S nama je sutra u Šibeniku jedna od najvažnijih karika techno lanca Teo Harouda, suosnivač poznatog Rave’N’Roll“ techno programa, „INVAZIA“ open – air festivala i nove inovativne techno večeri „ELECTRON. Za pult staje i jedna dama Tea Vračić, u elektroničkim kuloarima poznatija kao Teychee, koja je ljubav prema glazbi i Technicsov gramofon naslijedila od oca. Teu ste mogli čuti na genijalnim techu posvećenim večerima kao što su  “Elektron”, “Techno 3.0”, “Techno Doza” i ”Future Sound Of Zagreb’.

alt

 
No plešete i uz ljude koji su odrasli na zvučnim šibenskim ulicama. Mario Vlaić trenutno kao adresu piše onu njemačku i u karijeri si je u CV upisao nastupe na Milenniumu i SSOS-u.
 
Nichellova zora elektronike niče upravo u legendarnoj šibenskoj Aurori. S vremenom se nakon lutanja žanrovskom lepezom skrasio u houseu koji isprepliće finim techno nitima.
{youtube}rCgadVBgDpE{/youtube}
 
Omega Drive osnivač je Techno Artillery Recordsa koji se popeo u top 20 techno digitalnih labela u svijetu i dom je mnogim velikanima poput Siniše Tamamovića, Mladena Tomića, Dj Bolda, DJ Linka, Goncaloa M., DJ Gumje, Veztaxa…
 
Santiago Batacosta jedan je od rezidenata Mangan Clubbing programa koji neumorno radi na podizanju glazbeno-kulturne ponude Šibenika traku po traku. Tu su još i rođeni Šibenčani Ši Khaos Mafia i Cubre.

alt

 
Sa bine dere punih 12 sati od pet popodne do 5. ujutro i najbolje od svega je da je ulaz u potpunosti free, jer najbolje stvari u životu to uvijek jesu.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2