Skip to main content
  • alt
  • 13.05.2014.

Bilo kuda, Miss Sunshine svuda

Pred našom najboljom producenticom i  DJ-icom Miss Sunshine ljeto je puno radnih, ali slatkih obaveza jer nastupa na manje-više svakom ljetnom festivalu diljem Hrvatske, a skočit će i do nešto udaljenijih kutaka Zemlje.

 
Tako se vraća na slavljeničko izdanje nizozemskog  Tomorrowlanda gdje će zasvirati  27. srpnja na Coincidence records/Tunnel flooru uz Jeroena Searcha, Toma Dazinga, Svemirskog, Trixyja i mnoge druge.
{youtube}RS3759hiTnw{/youtube}
 
Osim Tomorrowlanda, Miss Sunshine rasplesavat će ovog ljeta i na nekim od najboljih hrvatskih festivala te ju tako svakako ulovite na Dimensions, Barrakudu, Kanegra Beach Festivalu, Slurp! festivalu,  Union Beats festivalu… Premijerno će ovog ljeta nastupiti i glavnom gradu Estonije, Tallinu, na Patareiv festivalu koji se odrzava u nekadašnjem zatvoru, a na popisu nastupa je i onaj u legendarnome Lehmann clubu u Stuttgartu.
 
Miss Sunshine bila je radišna i u studiju jer netom joj je izašao prvi službeni miksani CD, “The Seventh Season”,  na labelu  Coincidence Records povodom godišnjice labela i Tomorrowlanda .“U miks sam uključila meni najdraže stvari koje su izdane na Coincidence recordsu te 4 nove trake od Rebekah, Toma Danzinga, Redheada i mene koje su izdane i kao vinilna kompilacija“, otkriva Miss Sunshine. Isječke traka preslušajte ovdje, a samu kompilaciju možete naručiti ovdje.
{youtube}OikbiKMiRno{/youtube}
 
Njezinu traku s te kompilacije, “Drifter”, puštaju imena kao što Norman Nodge, Dj Deep, Rolando, Kr!z ili Xpansul, a zasigurno će ju koji put u svoje ljetne setove ubaciti i sama Osječanka.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2