Skip to main content
  • alt
  • 12.03.2014.

Evo i Aokija na Ibizi

Paris Hilton je dobila žestoku konkurenciju na Ibizi jer upravo je i Steve Aoki, poznatiji po bacanju torti negoli glazbi, obznanio kako ovog ljeta ima tamo rezidenturu.

 
I to ni manje ni više negoli u slavnoj Pachi gdje će u sklopu svog party koncepta  Aoki’s Playhouse počevši u srijedu, 28. svibnja, pa sve do 24. rujna Aoki nastupiti 16 puta dok su dva datuma, 26. lipanj i 13. kolovoz, rezervirani za zasada nepoznate goste.
{youtube}Wjfg1UGmbNI{/youtube}
 
 “Divan je osjećaj biti dijelom Pachine ekipe… neka počne ljeto jer vrijeme je da se uneredimo”, otkrio je Aoki dok je  Steve Hulme, glazbeni direktor Pache, pojasnio kako je angažman Aokija u Pachi istovjetan kupnji Messija za koji nogometni klub. Sumnjamo da njihovo oduševljenje dijele ljubitelji kvalitetne elektronike,  a zasigurno su i brojni pomislili kako je ovo početak kraja Ibize kakvu znamo i volimo. Ukoliko to nisu  pomislili već kada je Paris najavila svoju rezidenturu.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2