Skip to main content
  • alt
  • 13.10.2014.

Hrvatski predstavnici na ADE 2014.

Za dva dana započinje golemi sveobuhvatni glazbeni event koji će Amsterdam od 15. do 19. listopada zamotati u glazbeno ruho. Oh da nam je biti tamo.

 
Ne radi se samo o običnom festivalu već o sveobuhvatnom eventu na kojem će se posjetitelji moći pridružiti radionicama, panelima, razgovorima i intervjuima sa izvođačima, producentima i svima onima koji žive od glazbe.
 
Popis sudionika koje su organizatori uspjeli vrbovati za ovih pet dana je zavidna lista probranih i najboljih pa su se tako među njima našli i hrvatski predstavnici i to njih pregršt što je priznanje samo za sebe Hrvatskoj, kao zemlji koja slijedi svog bubnjara i taj bubnjar ima odličan beat. Tako će na ovogodišnji poučno-partijanerski event iz Hrvatske otputovati Petar Dundov, Eddy Ramich, Blacksoul i Teo Harouda.
 
Petar Dundov veliko je ime na sceni sa dugogodišnjim stažem. Radoholičar koji česti vrti vani od početka '96 ostvario je zavidnu karijeru i izdavao trake za najrenominiranije kuće uključujući i onu Millsovu dok su ih oduševljeno puštali Timo Maas, Sasha, Dubfire, Ben Clock, Laurent garnier, Sven Vath… Dundov će se pojaviti u amsterdamskom Mediahaven na eventu Cacoon/Break New Soil u petak 17. listopada. Mediahaven je golemi prostor u centru Amsterdama koji će na ovaj način proslavit svoju prvu primjenu u glazbene svrhe. 

alt

 
16. listopada naš Eddy Ramich će od 23 sata vrtiti zajedno sa rezidentima Mr. Leenknechtom & Mr. Mendelom u Disco Dolly. Eddy je svojim radom, entuzijazmom i elanom postao jedna od najutjecajnijih figura dance scene jugoistočne i središnje europe i ove godine slavi punu četvrtinu stoljeća za pultom. Čestitamo Eddy!

alt

 
U klubu Luminaa 17. listopada će zavrtiti i BLACKSOUL na eventu naziva Mjuzieek Digital label night koji započinje oko desetke i traje sve dok sunce ne izađe nad Amsterdamom.

alt

 
i Konačno gospodin Harouda. Teo će 18. listopada biti dio zavidne postave osmosatnog eventa Kraft Bookings i Soup Herb Records Label Showcasesa naziva InDeep'n'Dance na kojem će se pojaviit imena kao Lolla Tek, Brajan, Bunnylov, Veztax, nine Livez...glazba, Dj-i, prezentacije labelova, pokloni i pregršt zabave. Ovo je mjesto na kojem treba biti.

alt

 
Želite li popratiti što se događa i dobiti i sami okus Amsterdama dok ga trese gazbena groznica to ćete moći jer će se partiji iz Amsterdama prenositi uživo na be-at.tv. Raspored možete pronaći ovdje. Iako nam je žao što se neće prenositi ni jedan od partija s našim momcima ipak je vrijedno baciti oko. Želimo im sjajna gostovanja i još bolji provod.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk