Skip to main content
  • 11.06.2016.

Reakcije na Guettino otvaranje UEFA Eura 2016.

Počelo je internacionalno ludilo u borbi za pokal i prava na hvalisanje kao šampiona najvažnije sporedne stvari na svijetu.

 
Naredni mjesec žene su udovice, majke ne poznaju svoje sinove, gradske ulice (izuzev punktova birceva s velikim ekranom) preuzimaju žene, a muškarci se pretvaraju u zvjerad navijača, krdo istomišljenika ujedinjenih pod jednim natjecateljskim ciljem.
 
No kako velike manifestacije i ovako sveobuhvatni golemi događaji zahtjevaju i jednako golema otvaranja tako se 90 000 duša okupilo pod Eiffelovim tornjem koji je, stremeći u nebo, stajao ponad Davida Guette. Rođeni Francuz je dobio zadatak prerezati traku otvaranja. No kakve su reakcije na spektakl?  Generalni ton je zapravo da je bilo čudno. Labirint kao tlocrt, šarene plesačice koje paradijaraju uokolo i izranjanje, neobično falusu nalik, plavog objekta tijekom seta… Twitter kao Twitter još jednom se premetnuo u glas javnosti pa donosimo neke od komentara.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk