Skip to main content
  • orange club
  • 15.02.2013.

U Zadru se otvara novi klub

I ne samo da je Zadar dobio novi klub nego što je najbolje od svega namijenjen je ljubiteljima elektronske glazbe s namjerom s namjerom da Zadru ponudi novu dimenziju zabave.

Naslovna foto

orange club

Orange club to će premijerno dokazati sutra 16. veljače partijem otvorenja na kojem će nastupiti DJ  Wolfram Drescher iz Njemačke koji je ujedno i vlasnik kluba. Wolfram je na sceni već 20 godina i dosad je rezidentirao po njemačkim klubovima Planet Bochum , Happy House Wuppertal , M2 , Eelectro Lounge , Data69 i Luna Club.

Wolfram će puštati većinom techno i minimal s vinila koje obožava, dok će se za house selekciju pobrinuti zadarski DJi E-ONE i DI DZHI BII. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje i osim odlične elektronske glazbe, na samom događaju očekuje vas pića dobrodošlice te koktel-bar uz poznatog barmena Antu Butića.

Osim elektronske glazbe Orange club će podržati i druge žanrove glazbe, pa će se petkom održavati i rock svirke. Ako se i vi veselite što je Zadar dobio novo mjesto za ples i zabavu sutra se svakako pojavite na otvorenju.

Subota / 16.02.2013.
WOLFRAM DRESCHER Techno / Minimal ( Wuppertal, DE )
E-ONE Techno / House (Zadar, CRO)
DI DZHI BII Techno / House ( Zadar, CRO )
Poljana Zemaljskog Odbora 2 (pored Muzeja Antičkog Stakla)
Ulaz je naravno slobodan

brejcha 2
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju