Skip to main content
  • 9.10.2008.

Veliko otvaranje Kocke i 4 godine Loopjunkiesa uz Danny Wheelera

LoopJunkies team nakon napornog rada promocije drum'n'bass kulture posljednje 4 godine vraća najpoznatiji drum'n'bass serijal u splitsku Kocku. LoopJunkies su svoj težak put stvorili iz ničeg i doveli drum'n'bass u grad pod dno Marjana na europsku razinu. Uz uvijek najsvježija i najaktualnija gostovanja i ovog puta na legendarnu Karantenu dovodi londonskog ponosnog vlasnika etikete W10, menagera Infrared Recordingsa te promotora i organizatora u kultnom klubu Herbal, ako već niste pogodili, radi se o Danny Wheeler-u!

Piše: 

Danny je pokrenuo izdavačku kuću W10, 2005. sa stilom kroz dva fantastična opening partija Movement u 2 legendarna londonska kluba Bar Rumba i Herbal, na kojima su uz Danny-ja nastupali gosti Brian G, J Majik, Sub Focus, The Mixologists, MCMC & Darrison i mnogi drugi. DJ Hype, J Majik & Adam F & Patrick Forge podržali su zvuk W 10 Records svojim nastupima na legendarnom Kiss FM-u.  Kao label menager Infrared Recordsa zaslužan je za dovođenje izvođača kao što su Marky, XRS, Sub Focus, Clipz i za J Majikov d'n'b rmx Groove Armade. Nakon toga posvetio se produkciji u studiju s izvođaćima kao što su J Majik i Adam F, rezultat produkcije s njegovim starim prijateljem Sub Focus-om je legedarni singl Ghost koji je licenciran i na mix-u “Nightlife” legendarnog Andy C-a i na Ed Rush & Opticalovoj – “Out of the Box” kompilaciji.

Otvaranje party sezone u KOCKI će se održati u subotu,18.10. s početkom u 23:00 sata, a ulaznice za ovaj uvijek najzabavniji tulum će biti nabavljive na ulazu po cijeni od 30 kuna do 00:30, te 40 kuna nakon. Pratite portal klubskascena.com za više dodatnih informacija o samom eventu, nagradnim igrama, a tako i mixevima.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2