Skip to main content
  • 3.06.2014.

Iznimno povoljne Early Bird ulaznice za Sonus

Počela je prodaja lokalnih ulaznica za najveći festival elektronske glazbe ovog ljeta u Hrvatskoj.

Piše: 


Sonus festival je i ove godine prilagodio svoje cijene ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU regije, te ce cijena za prvo izdanje early bird ulaznica iznositi 420 kn. Ulaznice se vec sada mogu kupiti online putem Entrio web trgovine ili na Entrio prodajnim mjestima.

Sonus festival 2014 održati će se od 18. do 22. kolovoza u čak 3 kluba na plaži Zrće na otoku Pagu. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso ugostit će više od 50 internacionalnih i domaćih Dja, među kojima najveća imena techno scene danas.

5 dana i 5 noći neprestane zabave uz svjetske DJ zvijezde kao što su Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Marco Carola, Luciano, Seth Troxler, Chris Liebing, Dixon, Jamie Jones, Loco Dice i mnoga druga imena, zagarantirat će nezaboravni provod ovog ljeta. Kako se više od 6.000 ljudi provelo na prošlogodišnjem prvijencu Sonus festivala, možete vidjeti u nastavku.
{youtube}DdXS6r0x-q4{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2