Skip to main content
  • alt
  • 5.12.2014.

Koji festivali nas čekaju u Papayi?

Na usijanom pijesku Zrča smjestila se zvijer od kluba koja svake godine eksponencijalno privlači sve više partijanera. Čini se da se dobar glas zaista daleko čuje.

 
Papaya za cilj ima pružiti ekipi mjesto na kojem pušta paru, zaboravlja na stvarnost i samo se prepušta glazbi, dugim noćima i svitanjima iznad Jadrana.
 
Ove godine letvca se diže i festivalski raspored se sve više puni. Svakako, znamo da se osjećate kao da ste tek nedavno kupaće kostime i sunčane potrpali u ladicu, obrisali suzu i pozdravili ljeto no nikada nije prerano za sanjati o novoj avanturi.

Donosimo vam festivale kako kronološki slijede pa si zapikirajte neki:

 
Od 4. do 7.lipnja čeka vas još uvijek proljetni PAPAYA SPRING BREAK ISLAND festival 2015. koji službeno otvara festivalsku sezonu s domaćim rezidentima i probranim stranim gostima.

alt

 
Od 28. lipnja – 3. srpnja u Papayi, Aquariusu i Kalypsu održava se HIDEOUT FESTIVAL 2015 sa svojom 5. godišnjicom. Za line up oko ovdje. 
 
JAM! DEL MAR FESTIVAL novi je pripadnik festivalske družine u Papayi i održava od 4-6. srpnja a lineup najavu još čekamo.
 
Istoga dana kada Jam! Del Mar završi započinje ono zbog čega s nestrpljenjem cupkamo ostatke godine a to je DAY & NIGHT FESTIVAL čijim zvucima će Zrče vibrirati od 6. – 10. srpnja. Za sada su potvrđena velika imena Andrew Rayel, Cosmic Gate, Orjan Nilsen i MaRLo a virnite si pomalo kako to izgleda kada te teškaši pozovu na party.
{youtube}VycoO02VAW8{/youtube}
 
Još jedan novitet uz Jam! Del Mar je i hrvatska podružnica Ibiza Rocks festivala, CROATIA ROCKS u trajanju od 20. – 34. srpnja. Organizatori su iznimno ponosni što su skovali deal s ovako velikim brandom koji je ugostio najveće svjetske glazbenike i ova inauguracija je zaista nešto što ne želiš propusitit.
 
Kako to izgleda kada party baca DJ Mag možeš provjeriti u Papayi od 28. – 31. srpnja koji također slave pet godina na najrasplesanijoj hrvatskoj plaži, a do sada smo na pozornici mogli vidjeti Hardwella, Swedish House Mafiu, Alessa, Markus Schulza i Size Matters. Za narednu godinu su potvrđeni Showtek, VINAI, Blinders. Pogledaj si ludilo koje se odvijalo prošle godine pa samo reci da ti nije toplo oko srca. 
{youtube}_GJtrI300L4{/youtube}
 
Kolovoz nam pak u pet dana, od 2. – 7. kolovoza, donosi najveći francuski festival elektroničke glazbe ELECTROBEACH MUSIC FESTIVAL CROATIA koji se po prvi puta na vrućem pjesku održao ove godine. Za sada su potvrđeni W&W i Jay Hardway a uskoro će početi kapati i ostali.

alt

 
Dragi naši, nadamo se da će vam lov na nezaboravno ljeto odvesti vaša preplanula stopala putem Papaye pa koji god festival potrefili, čini nam se da vam je jedno ljeto za spomenar zagarantirano.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2