Skip to main content
  • alt
  • 28.08.2015.

Otvaranje 4. Dimensionsa protreslo Arenu!

4000 duša urlalo je podno bine među dvije tisuće godina starim kamenjem pulske Arene na nastupe Floating Pointsa, Little Dragona i Four Teta.

 
U ludilo rezanja festivalske trake uključio se i Boiler Room koji je uživo prenosio događanja iz amfiteatra pa će se tako 72 sata nakon kraja live prijenosa na stranicama Boiler Rooma moći pronaći uzastopna snimka koncerata.
 
Sa zalaskom sunca Arenu su preplavili zvuci Floating Pointsa koji je ekskluzivno za Dimensions izveo glazbu s debitanstskog albuma Eleaenia i to uz pratnju orkestra. Zatim je u živahnom tonu preuzela švedska matrona Yukimi Nagano i Little Dragon, dok je otkucavanje ponoćne ure preuzeo Kieran Hebden poznatiji kao Four Tet u jednoj od svojih legendarnih live inačica.

alt

 
Do 30. kolovoza, kada se portal u nove dimenzije zatvara, čuti ćemo još preko 200 umjetnika elektro i techno lepeze poput Underground Resistance, Surgeona, Juana Atkinsa, Legowelta, Bena Klocka, Rødhåda, Daniele Baldelliu, Georgea Clintona, Moodymana, Lil Louisa, Johna Talabota, Âme, Daniela Averya... Domaće snage pak predvodi Petar Dundov uz bok s Ilijom Rudmanom, Homeboyem, Miss Sunshine, Zarkoffom, Lagom te predstavnicima koncentriranog Ekstrakta, neumornog CFSN-a, sočno smotanog Bureka i kultnog kluba Sirup.

alt

 
Dnevne ulaznice dostupne su po cijeni od 250 kuna, dvodnevne po cifri od 500 kuna te vikend ulaznice od 700 kuna (vrijede za petak, subotu i nedjelju) i možete ih ugrabiti na ulazu festivala. Punta Christo ne prestaje!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk