Skip to main content
  • into the wild
  • 8.08.2013.

Sutra počinje Into The Wild festival

Sutra počinje Into The Wild festival koji se smjestio u jedan od najboljih klubova u Dalmaciji – u Barbarellas u Pirovcu. 

Naslovna foto

into the wild
 
Sutra od 23.30 sati u klubu Barbarellas očekuje vas slovenski techno DJ i producent Valentino Kanzyani, jedan od ponajboljih DJ-eva istočne Europe, koji nastupa u sklopu svoje Love and Gratitude turneje. Talijanski veteran Cirillo, jedno od najpoznatijih imena talijanske techno scene na kojoj je već 30 godina, zadužen je za ples, a večer u divljini završava s Gaudijem, talijanskim DJ-jem i producentom koji će svojom selekcijom plesno dobre glazbe izvući ono najbolje iz vas.
{youtube}7RbtPhm6Ojc{/youtube}
 
Derrick May je poznat kao pionir techna, a ovaj glazbeni inovator u Barbarellas dolazi u subotu, 10. kolovoza.  Njemu se pridružuje i Petar Dundov, naš daleko napoznatiji producent  koji uvijek iznova oduševljava svojim odabirom glazbe.  Iste večeri nastupaju i dva uzdanika zagreačke scene – Zero i DJ Mary, jedan od prvih DJ-eva u Hrvatskoj koji je promovirao elektronsku glazbu. DJ Mary pripremio je i miks samo za Into The Wild Fest koji možete preslušati ovdje.
{youtube}nx6YFWjEOoc{/youtube}  
 
Party treba imati i dobar after party pa ćete se 11. kolovoza od 7 sati ujutro prepustiti zovu divljine na provjerenoj lokaciji The Garden Tisno koja je utočište dobre glazbe. Za dobru atmosferu na after partyju će se pobrinuti  Nick The Gardener, Brighton,  dvojac Dubsones. Sergej Snooze, Mariano Mateljan, Miro i  rezidenti Into The Wild festivala. Ulaznica za prvi dan stajat će vas 70 kuna, drugi dan 90 kuna dok je festivalska 50 kuna, a upad na after party je besplatan.
 
{jcal_latest eventid=3497}
{jcal_latest eventid=3908}
{jcal_latest eventid=3909}
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk