Skip to main content
  • alt
  • 14.07.2014.

Uskoro počinje Byblos Carnival

Diskoteka Byblos priprema trodnevni elektronski karneval za najtopliji tjedan ljeta 2014., Byblos Carnival.

 
Carnival predvode tri veoma znana producenta i  DJ-eva koji već godinama rasplesavaju posjetitelje plesnih podija diljem svijeta. Prvog dana, 16. srpnja, headliner je Stefano Noferini, producent i DJ s mnogim trakama koje su više puta zauzimale prvo mjesto Beatportove glazbene ljestivice. Središnjega dana, 17. srpnja, predvodnik večeri je Oliver Koletzki, producent koji već više od 10 godina puni plesne podije diljem svijeta, Posljednjeg dana, 18. srpnja, svira James Zabiela, glazbeni virtuoz i nevjerojatan tehničar koji svaki put iskoristi opremu na kojoj svira do maksimuma te pruži posjetiteljima novo iskustvo iznova i iznova.
{youtube}OAUx74-Ni50{/youtube}
 
No, to nisu svi izvođači koji nastupaju na Byblos Carnival trodnevnom festivalu. Izabrali smo samo najbolje koji mogu upotpuniti glazbeno putovanje u pravom smislu i priprediti nezaboravno iskustvo. Ističemo Vladimira Aćića koji je Exit festivalu bio proglašen da je odsvirao najbolji set festivala, veoma mladog no neizmjerno talentiranog osvajača publike, slovenskog Alexa Cvetkova koji svakim danom ispred sebe okuplja sve više i više poklonika. Mladen Tomić, još jedan glazbenik koji svakim danom svojim producentskim umjećem oduševljava poklonike elektronskog house zvuka, a time i osvaja brojne ljestivice. Toni ter Wonder, domaći DJ producent koji će svima pružati potporu za DJ pultom kroz sve tri večeri profilirao se u jednog od izvođača kojeg se zove na svaki veliki event kako bi održao svojim jedinstvenim stilom posjetitelje plešući ne samo već kroz cijelu noć već i do ranih jutarnjih sati.
{youtube}nSSjnID4GJU{/youtube}
 
Karneval ne bi bio karneval bez raskošnih maski, plesnih točaka, glamuroznih kostima kao što mogu prirediti izvođačice programa La Fieste. Upotpunjujući glazbenu večer s vizualnim efektom kako bi Carnival sva tri dana mogao pružiti posjetiteljima nezaboravno iskustvo. Karte se nalaze u pretprodaji sustava Eventim po cijeni od 110 kuna za jednodnevnu ulaznicu, te 190  kuna za trodnevnu ulaznicu. No to nije sve, Laguna Poreč pripremila je poseban paket za posjetitelje diskoteke Byblos. Pozivom na broj Laguna call centra +385.52.410.102 s promotivnim kodom “byblos” ostvarujete besplatan ugrade sobe u bilo kojoj od smještajnih jedinica.
{youtube}Dj58biE-XoA{/youtube}
 
Kako bi ljetni program diskoteke Byblos približili svim posjetiteljima željne kvalitetne zabave, uprava diskoteke odlučila je stanovnicima Istarske županije odobriti popust od 50% na ulaznice kupljene na ulazu u klub u vremenu od 23 sata do ponoći svakim radnim danom od ponedjeljka do subote.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2