Skip to main content
  • 22.03.2021.

Petar Dundov objavio pobjednika prvog Demo Listening Sessiona

Nakon što su prošlog ponedjeljka objavljeni finalisti prvog "Demo Listening Sessiona" u kojem je mentor Petar Dundov, naš pionir elektronike danas je objavio pobjednika natječaja.

Piše: 

Prošlog tjedna objavio je komentare na 10 radova koji su ušli u finale te poručio da je iznenađen kvalitetom zaprimjenih demoa "bilo mi je teško odlučiti se za kandidata, ovih deset bi svi mogli biti pobjednici".

Dundov se upravo vratio iz Opatije gdje mu je struka dodijelila nagradu za Techno izdanje godine u suradnji s Gregorom Tresherom i trakom "Ghostmachine" na SCI+TEC labelu.

Pogledajte poruku u nastavku i otkrijte tko je pobjednik natječaja!

POBJEDNIK

Somnyum Mentis – Motion (Link za preslušavanje)

Petrov komentar: Odličan song, osobni favorit. Tematika, flow, svi elementi na mjestu. Izvrstan izbor instrumenata, odličan programming. U klupskom smislu aranžman je top, vrlo emotivno, puno energije i plesno.

Somnyum Mentis (Dino Tonković) dolazi iz Slavonskog Broda gdje se i kreće baviti produkcijom i glazbom. Godine 2016. upoznaje prvi studio software te započinje pratitI progresivniji elektronički zvuk baziran više na melodičniju atmosferu.

Dundov će uskoro ugostiti Somnyum Mentisa u svom studiju te s njim odraditi besplatni jednodnevni session i pokušati završiti traku koja će potom 2022. izaći digitalno na jednom našem labelu. Snimke sa tog sessiona moći ćete ekskluzivno pogledati i kod nas. Za prvi Demo Listening Session vladao je veliki interes, a u pripremi je drugi Session koje će voditi novi mentor o čemu više pišemo uskoro.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2