Skip to main content
  • tomorrowland 2013

Putujte s nama na Tomorrowland!

Pravim se sretnikom može smatrati svatko tko je ove godine uspio ugrabiti svoju ulaznicu za najpopularniji i najposjećeniji europski festival elektronske glazbe, Tomorrowland.

Piše: 

Naslovna foto

tomorrowland 2013

Upravo za te sretnike koji su svoju ulaznicu i smještaj u Belgiji uspjeli rezervirati i kupiti na vrijeme u suradnji s agencijom Gremonaparty.com nudimo prijevoz iz Zagreba.

Tomorrowland se ove godine održava od 26.-28.07. 2013. u Boomu u Belgiji i dosad je najavljen impresivan line up kojeg u potpunosti možete provjeriti ovdje.

KS Travel i agencija Gremonaparty.com osmislili su putnički paket za sve kojima je još samo potreban prijevoz kako bi se upustili u bajkoviti doživljaj priče zvane Tomorrowland. Paket je dizajniran za one koji su kupili  kartu za Tomorrowland 2013., putuje se pouzdano i povoljno high-class autobusom.

{youtube}KGpQWZZcAbU{/youtube}

Detalji

Mjesto održavanja: De Schorr, Boom, Belgija

Datum: 26. svibanj do 28. srpanj 2013

Cijena: 199 €, u dva obroka plaćanja

Odlazak iz Zagreba i Ljubljane: 24.7. navečer
Povratak u Zagreb i Ljubljanu: 30.7. u noći

Vrijeme održavanja:

Petak, 26. srpnja, 2013 od 12:00 do 01:00

Subota, 27. srpnja, 2013 od 12:00 do 01:00

Nedjelja 28 srpnja 2013 12:00-00:00

Minimalna dob: 18 godina i navršenih 18 godina u 2013.

Program

Postoji izreka: "Nije važno gdje idete, važno je s kim idete." Iz iskustva možemo potvrditi da je najbolje otići u Tomorrowland u društvu istomišljenika tako da zabava počne već u Zagrebu kad se ukrcate na autobus. Dakle, ovo će biti jedno od najljepših iskustava uz festival koji je u više navrata proglašavan najboljim festivalom na svijetu? Uronite u šest prekrasnih dana u belgijskom gradu Boom, koji je domaćin ovogdišnjeg  Tomorrowlanda.

Srijeda, 24.7. 2013
Naše putovanje u Belgiju počet će u večernjim satima. Noćna vožnja će biti udobna i ugodna, putuje se u udobnom autobusu, u pratnji vodiča, autobus će biti prigodno ukrašen detaljima, imat će WC i kuhinju, svaki putnik će dobiti jastuk.

Četvrtak 2013/07/25
Ujutro stižemo na naše odredište. Kad svi putnici prijave kamp, s našim kolicima za prtljagu olakšat ćemo vam put do mjesta gdje ćete postaviti šatore. U večernjim satima slijedi prvi veliki party u Dreamville kampu, tzv. "Preparty".

Petak 2013/07/26 / subota 2013/07/27 / nedjelja 2013/07/29
Trodnevna zabava na Tomorrowlandu 2013. Jednom od najboljih festivala na svijetu! Bajkovita atmosfera, pozitivna energija, ljudi iz svih krajeva svijeta, stvaranje nove prijatelja, veliki izbor elektroničkih glazbenih žanrova, čarobno jezero, zavodljive plesačice, i naravno brojni nastupi s bezbroj DJ-a, koji će se u tri dana uzdrmati cijeli svijet! Ne zaboravite na zabavu u kampu, Tomorrowland je poznat po bombastičnim afterpartijima u Dreamvillu.

Ponedjeljak, 29.7. 2013
U 12h puni lijepih uspomena otkazujete boravak u kampu (ukoliko ste u kampu boravili). Oko 13h kreće se na put natrag. Tijekom vožnje razmijenit ćemo dojmove i  kontakte da se ponovno nekad zapartijamo zajedno. U Ljubljanu i Zagreb se stiže tijekom noći, tako da još uvijek možete iskoristiti noć, ukoliko ne budete spremni okončati ovu bajku.

Obavijesti

– Ulaznice za festival i kamp, svaki putnik je sam kupio
– Rizik: Ukoliko nemate ulaznicu ili ju ne uspijete kupiti nije moguć povrat novca za putnički aranžman
– Rezervirajte svoje mjesto u autobusu što prije – broj sudionika je ograničen
– Dobivena potvrda organizatora nije potvrđena dok putnik nije dobio račun za plaćanje aranžmana.

Upozorenja:

– Prijave primamo na email travel@klubskascena.hr (prijava mora sadržavati ime, prezime, adresu, broj telefona te izbor doplata )
– Prijava je potvrđena tek kada putnik dobije predračun
– Informacije o događaju, ulaznicama i Općim uvijetima organizatora događaja provjeri na internet stranici događaja

Plaćanje

– Uplata se provodi preko hrvatskog bankovnog računa agencije Gremonaparty.com.
– Predračun sa svim informacijama kupac prima u nekoliko dana od prijave.
– Prvi obrok u iznosu od EUR 100,00, bit će isplaćena do datuma navedenog na računu
– Drugi obrok iznosi 99,00 €, potrebno je podmiriti se na datum utvrđen u fakturi

Dodatno:

– Rent oprema za kampiranje (19 €) – za putnike koji nemaju vlastitu opremu za kampiranje, pripremili smo posebnu ponudu za najam šatora za dvije osobe i dvije prostirkama za vreća za spavanje (vreća za spavanje nije uključena u cijenu)

– Zdravstveno osiguranje za ostatak svijeta (03,06 €) – osiguranje za pokriće za bilo kakvo liječenje u inozemstvu
– Rizik neuspjeha (9.19 €) – osiguranje od otkaza aranžmana, koji vam daje mogućnost otkazivanja putovanje zbog bilo kojeg razloga i omogućuje povrat pune vrijednosti aranžmana, smanjuje rizik od neuspjeha i plaćanja dodatnih troškova.

 Za sve dodatne informacije obratite se mailom na travel@klubskascena.hr

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop