Skip to main content

Dan: 10. travnja 2012.

Na pomolu nova ljetna house himna?

Tiësto se udružio s američkim house producentom i DJ nominiranim za Grammy nagradu Wolfganom Gartnerom kako bi napravio snažnan instrumental upotpunjen popularnim vokalom Luciane koja je već surađivala s Kylie Minogue, Swedish House Mafiom, Deadmau5, The Black Eyed Peasom i drugima.

We Own The Night“ novi je singl koji će se naći na Tiëstovom nadolazećem mix albumu “Club Life – Volume Two Miami” koji izlazi na tržište 23. travnja.

Tiësto je iznimno sretan zbog ove suradnje, jer je oduvijek Wolfgangov obožavatelj, a Wolfgang je priznao da mu je ovo dosad najdraža suradnja u životu.
Hoće li ova pjesma obilježiti nadolazeće ljetnje partije poslušajte i procjenite sami.

{youtube}Wfoi0Mn6Kyc{/youtube}

Burn poklanja dokumentarac o Davidu Guetti

Dokumentarac u produkciji Burn Studios govori o tome kakav je osjećaj danas biti David Guetta, što njegovi fanovi misle o njemu, što misle drugi glazbenici o energiji koju utjelovljuje David Guetta u elektronskoj glazbi i kako se on nosi s euforijom koju izaziva gdje god da nastupa.

{youtube}dAtx7bToK4Q{/youtube}

Ovaj dokumentarac nabijen emocijama i reakcijama publike s nekih od njegovih najvećih nastupa dostupan je preko iTunesa u 132 države, ali kako iTunesi još uvijek nisu dostupni u Hrvatskoj Burn vam preko svoje Facebook stranice omogućuje da pogledate film u cijelosti. Poslastica stvorena za fanove, ali i za sve one koji se pitaju otkud dolazi tolika euforija.
 

Osvojite ulaznice za Kanegra Beach Festival

Kroz svoju produkciju i nastupe zasigurno se znaju nositi s tim bremenom Cristian Varela, Valentino Kanzyani, Stacey Pullen, Kaiserdisco, Dejan Miličević, Petar Dundov, ali i mnogi drugi najavljeni izvođači Kanegra Beach Festivala koji se ovu godinu održava 24. i 25. kolovoza na plaži Zlatorog u Umagu.

Kako bi vam i ovo ljeto ostalo u dobrom sjećanju mi smo odlučili pokloniti vam 5 ulaznica ukoliko u komentaru članka navedete zbog čega bi za vas Kanegra Beach Festival bio idealan vrhunac ljeta?

Autori najdražih nam komentara osvaju ulaznice za ovaj festival (broj likeova uzimamo u obzir). Nagradna igra traje do 16.kolovoza kad ćemo objaviti sretne dobitnike.

pan papason

Pan Papason teleportiran u Zagreb

Pan Papason svojim je psihodeličnim i progressive tranceom sve do elektro housea uspjevao navesti ljude da ga slijede gdje god je diljem svijeta puštao, a to podrazumijeva kubove i prostore od Meksika do Rusije i Azije. Proteklih sedam godina živio je i nastupao na Ibizi, dok je trenutno u Barceloni iz koje dalje putuje u Japan.

Njegovo umijeće i raznolikost doveli su ga do liste Top Trance DJ-a svih vremena, londonski MUZIK magazin naglasio je kako na Pana treba obratiti pozornost, dok je u Brazilu klasificiran kao jedan od najboljih internacionalnih DJ-a svih vremena. Na top liste DJ MAG-a i MIXMAG-a se popeo svojim elektro uratkom "Electrogirl", a u Zagreb dolazi promovirati novu kompilaciju "Around The Globe Series for Wakyo Japan: "Palenque 20:12" njegovog labela Panmusic Records.

{youtube}P73QmrS5fbw{/youtube}

Uz Pan Papasona u Avenue Ballu u Zagrebu 27. travnja nastupa Koorie vs Kodra, Dj Nard, Dalton i Nesho. Ulaznica je 25 kn u pretprodaji i 40 kn na dan partija, a sljedeći utorak objavljujemo i nagradnu igru vezanu za ovaj događaj.

Podcast 044: Justin Robertson

Trenutno radi na The Deadstock 33s albumu nazvanom „Underneath The Pines'', izašle su mu nove ploče za ''Join Our Club'', ''Asrolab'', ''Batty Bass“ i Daniel Averyja, u lipnju mu izlazi singl za Gommu, upravo je remiksirao Warm Digits, Justice, Stepkids i Paul Wellera, a u pripremi je i remiks singla s novog projekta Lukea Solomona.

Nedavno smo s Justinom obavili i poduži razgovor o njegovim trenutnim projektima i planovima, a sad samo za Vaše uši donosimo podcast. Poslužite se!

{enclose Justin_Robertson_Podcast.mp3}

DOWNLOAD MIX
(desni klik, save link as)

01.LE D' DO – DIE JUNKIE ROBOT
02.TIGER STRIPES – CROSSROADS
03.DANIEL AVERY AND THE DEADSTOCK 33S -NYLON ICON
04.BYETONE – TELEGRAM
05.DANIEL AVERY – AIRSTRIKE [REMAIN REMIX]
06.THE DEADSTOCK 33S – SPIRIT OF THE AGE
07.JOHANNES HEIL – FROM WITHIN
08.DANIEL AVERY AND THE DEADSTOCK 33S – ERIC ZANN REVISITED [FILTHY DUKES REMIX]
09.COLM III – TAKE ME HIGH
10.CRACKBOY – FREEBASE
11.RMVN – AMEN ADORNO [ THE EYES IN THE HEAT REMIX]
12.CATS N DOGZ – BRING ME THAT WATER
13.DANIEL AVERY AND THE DEADSTOCK 33S -NEW MOON
14.SECRET CIRCUIT – NEBULA SPHYNX
15.THE STEPKIDS – SUBURBAN DREAM [THE DEADSTOCK 33S REMIX]

Mario De Bellis se vraća

Poput Dave Mothersola, Chris Disa, Jean Marie Kona i ovaj njemački DJ je bio dugo zaljubljen u našu zemlju pa pamtimo partije s njim u glavnoj ulozi te ne sumnjamo da među uspomenama imate i poneki flayer s njegovim imenom.

I u protekloj godini De Bellis je stigao gostovati i kod nas, a u međuvremenu se u studiu spremao njegov novi album „Can you dig it“ koji službeno izlazi 18. svibnja, a dok u konačnici ne izađe poslušajte remake njegovog starog klasika koji je napravio u suradnji s Fabianom Jakopetzom.

{soundcloud}https://soundcloud.com/fabian-jakopetz/mario-de-bellis-fabian{/soundcloud}

Singl je izašao za njemački Desperadoz Records pod nazivom „City Lights 2012“.