Skip to main content
  • 7.12.2021.

Boutique festival Dekmantel Selectors 2022. objavio program

Od 25. do 29. kolovoza iduće godine ponovno ćemo svjedočiti jednom od najzanimljivijih ljetnih festivala u Hrvatskoj – Dekmantel Selectors.

Piše: 


Najavili su kompletan line up vrhunskih umjetnika kao što su John Talabot, Kode 9, Jane Fitz, Interstellar Funk, Elena Colombi… Od regionalnih DJ-a tu su ekipa kolektiva bRave – Maja PA, Le Chocolat Noir i ikonal, potom suosnivač Burek labela – Pytzek, te Vladimir Ivković u suradnji s Young Marco, dok će ekipa Adriatic Coastinga raditi jedan od boat partya.

"Vraćamo se u Tisno na 6. izdanje Dekmantel Selectors u The Gardenu, donoseći sa sobom uzbudljiv izbor poznatih i debitantskih DJ-a. Naglasak je na produljenju šarma naše intimne garniture uz istovremeno širenje širokog glazbenog spektra. Kako se paleta zvuka Dekmantel Selectors stalno razvija, ključni sastojci ostaju: opušteni ples i druženje uz more tijekom dana, bučniji događaji šire se kroz tri različite pozornice dok sunce zalazi, odlazeći u noćni klub voljene Barbarelle do jutarnjeg sunca, kao i svakodnevnu flotu zabava na brodu koje organiziraju promotori i kolektivi koji su od vitalnog značaja za glazbenu scenu čiji smo dio. Jedva čekamo da se vratimo i nadamo se da ćete (još jednom) biti dio vožnje.", ističu u najavi organizatori festivala.

Satnica festivala može se pogledati ovdje.

brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk