Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Cave Romane postaje središte mitskog svijeta u kombinaciji sa svjetskim DJ zvijezdama

U Hrvatsku dolazi glazbena odiseja „Gates of Agartha“

Piše: 


Istarski Cave Romane u Vinkuranu drugo je mjesto u svijetu u kojem će se 23. i 24. lipnja održati dvodnevno glazbeno događanje na kojem će nastupiti neki od najpoznatijih svjetskih DJ-a. Poznati američki brend Gate sa sjedištem u Los Angelesu, u suradnji s hrvatskim brendom BSH, nakon turske Kapodokije u Istru planira dovesti tisuće posjetitelja koliki je i kapacitet Cave Romane.

Legenda kaže da postoje mnoga vrata u mitsko podzemlje kraljevstva Agarthe

Mjesta gdje drevne tajne i mudrosti čuvaju prosvijetljena bića. Ovim događajem Istra kao regija bogate povijesti posjetiteljima će dočarati neka davna vremena carstava. Ovaj događaj spaja povijest, umjetnost i glazbu u jedno novo iskustvo za posjetitelje. Gate je posljednjih šest godina postao jedan od najperspektivnijih globalnih brendova kad je organizacija drugačijih događaja u pitanju.

„Gates of Agartha“ zasigurno će odjeknuti u svijetu te još jednom istaknuti povijest, ljepote i turistički potencijal Istre i Hrvatske. Projekt se održava u suradnji s Turističkom zajednicom Medulina. Prošlogodišnji BSH Cave Romane dobitnik je nagrade Ambasador za najbolji Open air događaj u Hrvatskoj. Uz „Gates of Agartha“, BSH Events u Cave Romane najavljuje i novi Open air događaj 12. kolovoza.

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom