Skip to main content
  • 17.04.2023.

Zaokružen program Sea Star festivala kojeg predvode The Prodigy i Robin Schulz

Sea Star kao službeno drugi najposjećeniji hrvatski glazbeni festival ovogodišnje će izdanje imati 19. i 20. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris

Piše: 


Nakon vlasnika najtraženije svjetske turneje, grupe The Prodigy, multiplatinstog hitmakera Robina Schulza, kao i cijelog niza internacionalnih i regionalnih zvijezda među kojima su Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle i mnogi drugi stiže i finalni val imena.

Čine ga glasoviti EDM dvojac Vanillaz, veterani slovenske elektronske scene Tim Urbanya i Alessio, zatim DJ-i Burkakke i Strax, RNB Confusion Sound System kojeg predstavljaju Zembo Latifa i DJ Turk, a u laguni će biti i omiljeni Silent Octopus stage. Hrvatsko-slovenski dvojac Vanillaz jedni su od najistaknutijih aktera regionalne EDM scene. U karijeri su nastupali kao podrška velikim imenima poput Davida Guette, Martina Garrixa i Tiesta, a u biografiji imaju i već jedan nastup na Sea Staru.  Veterani slovenske elektronske scene Tim Urbanya i Alessio u Umag će donijeti poseban back 2 back set, jednako kao i najpoznatiji predstavnici crnogorske scene – Burkakke i Strax.


 
Petak, 19. svibnja
Program u petak predvode jedan od najvećih svjetskih hitmaker Robin Schulz, uz kojeg stižu i Mahmut Orhan, sjajni b2b setovi Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe te Tim Urbanya & Alessio, zatim Joker Out, Nika Turković, Dzipsii i Vanillaz te tim Electric Waves pozornice na čelu s Ilijom Rudmanom.
 
Subota, 20. svibnja
U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sletjeti giganti The Prodigy, techno superzvijezda Indira Paganotto, RNB Confusion Sound System, kao i Electric Waves postava predvođenu Ian F-om i Marcelom.

Ulaznice, raspored po danima i satnica mogu se potražiti na web stranici Sea Star festivala.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2