Skip to main content
  • 9.08.2022.

Dimensions Festival objavio je raspored i izvođače na boat partyjima

Objavom izvođača na boat partyjima Dimensions Festival zaključuje svoje 10. izdanje koje se od 1.9. do 5.9. održava u Tisnom!

Piše: 


Svaki dan, od petka 2.9. do ponedjeljaka 5.9., od 12:30 pa do 23:00 nas očekuje 10 sati partya na brodu!

Regionalne ulaznice za festival, kao i jednodnevne; ulaznice za boat partye i aftere u prodaji su na Entrio. Ukucaj Endorfin na Entrio i ostvaruješ 20% popusta na regionalnu festivalsku ulaznicu!

Nakon desetljeća stvaranja reputacije kao jednog od najuglednijih festivala elektroničke glazbe u Europi, Dimensions festival se i ove godine održava u Tisnom, u prekrasnoj uvali The Garden Resorta, te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella's, uz neizostavne boat i after partyje.

Uz stalnu predanost klupskim zvucima i praćenju scene, glavna imena koja stižu na festival pokazuju svu raskoš elektroničke glazbe današnjice. Dimensions festival se uvijek izdvajao zbog nekoliko ključnih razloga: posvećenost uzbudljivom programu, ekskluzivni i premijerni nastupi, te ukusna mješavina novih heroja i pravih legendi.

S uvijek visokom razinom kvalitete zvuka, motom kako je glazba uvijek na prvom mjestu i kontinuiranim njegovanjem zajednice izdavačkih kuća i klupskih partnera i ove godine Dimensions će predstaviti neke od vodećih glazbenika na sceni, te još veći raspon glazbenih stilova, s glazbenicima u vrhuncu njihove karijere.

Svi koji trebaju smještaj mogu ga pronaći ovdje.

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2