Skip to main content
  • 8.08.2022.

Fotografije i video s Lovefesta zbog kojih ćete željeti da festival i dalje traje

Jubilarni Lovefest završen je uz ovacije, a novo izdanje u planu je od 3. do 5. kolovoza 2023.

Piše: 

 
Petnaesto izdanje Lovefesta završeno je jučer uz ovacije, a desetine tisuća posjetitelja dočekalo je najljepše jutro uz najveće svjetske zvijezde elektroničke glazbe.

Marco Carola i Joseph Capriati – 4 sata čiste ljubavi na Fire bini

Marco Carola i Joseph Capriati su, kako i sami kažu, napravili b2b set za kojeg će se svi dugo sjećati. Umesto dogovorenih tri, oni su zajedno vrtili muziku čak četiri sata i upisali se u povijest najdužeg seta na Lovefestu. Već tradicionalno sunčano jutro dočekano je i na Ultra Energy bini uz legendu Joe Claussell-a.

Jubilarno petnaesto izdanje Lovefesta publika će pamtiti po odličnoj atmosferi, nevjerojatnoj energiji i kvalitetnom line up-u, u kome je svako pronašao nešto za sebe. Osim velike zahvalnosti, organizatori ističu da osjećaju i veliku odgovornost da slijedećih 15 godina festivala bude još bolje i veće.

Lovefest je već objavio datum festivala iduće godine, a najbolje isječke za ovogodišnjeg izdanja možete pratiti na našem instagramu u storijima Day 1 / Day 2 / Day 3, kao i u objavama ispod ovog članka.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2