Skip to main content
  • 22.02.2023.

Future Scope festival se vraća. Bombastičan lineup se sprema 12. i 13. svibnja!

Najbolji novi festival prema nagradi Ambasador u prošloj godini, Future Scope festival vraća se i ove godine

Piše: 

Potvrđeni su datumi, zagrebački Jarun postaje plesni podij 12. i 13. svibnja. Future Scope festival prošle godine osim što je otvorio festivalsku sezonu, poslužio je i kao proslava velikog jubileja 20 godina postojanja najdugovječnijeg hrvatskog clubbing programa.

Kroz tri dana, brojni partijaneri su mogli na tri pozornice plesati uz fuziju elektronike, hip hopa, popa i rocka s više od 30 izvođača od kojih su brojni bili svjetskog renomea poput Sven Vatha, Paul Van Dyka, Nicole Moudaber, DJ Rusha, Stacey Pullena, Sister Bliss iz Faithlessa i drugi.

Premijerno izdanje Future Scopeovog festivala pružilo je široku glazbenu lepezu i nešto drugačije iskustvo od onog na što smo se navikli od Future Scope ekipe. Više tisuća partijanera pošteno se naplesalo kroz tri festivalska dana i pozdravilo prvo izdanje Future Scope festivala, što je bila dodatna motivacija organizatorima da ga ponovno organiziraju i proslave 21. rođendan Future Scope!

Od organizatora doznajemo kako je ovogodišnja postava izvođača jako atraktivna te ispunjena sa zvijezdama koja će ovaj događaj izdignuti na nivo više od dosadašnjega. Kroz nekoliko dana ekskluzivno objavljujemo line up za drugi Future Scope festival, tako da nastavite čitati i pratiti Klubskuscenu jer će te imati priliku uhvatiti i najpovoljnije ulaznice koje će krenuti u prodaju.

Do tada pogledajte aftermovie prošlogodišnjeg izdanja na Instagramu niže

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2