Skip to main content
  • 27.04.2023.

Garden of Dreams festival se vraća u lipnju, poznat cijeli lineup

Festival je dobio nagradu Ambasador za najbolji regionalni festival 2019. godine

Piše: 

 

Garden of Dreams se vraća u Sarajevo 9. i 10. lipnja s novim konceptom, novom glazbom i novom festivalskom lokacijom. Uz već dobro poznate elektroničke ritmove koji su drmali festivalom, ovog lipnja predstavljaju i novi live stage.

Prvog festivalskog dana, na open-air live stageu nastupaju Tom Odell, Vojko V, Artan Lili, Velahavle, Random. Drugi festivalski danu, u znaku je elektroničke glazbe, a podijeljen je na dnevni i noćni program.

Tijekom dana partijaneri će plesati uz hipnotične ritmove Chris Liebinga, Echonomista, Woo Yorka, After Affaira, Kristijana Molnara, Rajota i Luku Cikica. Dok za noćni program su zaduženi Âme, Recondite, Ruede Hagelstein, Goran Emkic, Ena Smajlic i Adnoir.

Nova festivalska lokacija za open air program, organizatori kažu biti će otkrivena uskoro, dok je noćni program smješten u sarajevskom Domu Mladih.

schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop