Skip to main content
  • 28.05.2024.

Gates of Agartha stiže na pulski Kaštel s welcome partyjem!

Dan prije samog početka drugog izdanja nagrađivanog festivala u antičkom kamenolom Cave Romane, sprema se welcome party na još jednoj znamenitoj lokaciji.

Piše: 

Uvertira u mistični svijet Gates of Agartha kreće s welcome partyjem 6. lipnja na pulskom Kaštelu uz ritmove Ace Brothersa, Jamie S-a i Zoe Done.

Glazbena odiseja u svom drugom izdanju proširuje program na jedinstvenu utvrdu koja je bila izgrađena između 1630. i 1633. od strane Mlečana te ju se smatra za jednu od najznačajnijih u povijesti Pule zbog svoje pozicije jer je dugi niz godina služila za za obranu grada.

Yaya i Yaaz su braća koja stoje iza Ace Brothers projekta, kao i samog Gate Experience brenda. Tijekom godina su bili pod utjecajem brojnih žanrova, ali nakon što su se početkom 2010-ih skrasili u Los Angelesu pronašli su savršeni balans progresivnih, techno, house i tribalnih zvukova.

Jamie S je rođen u Engleskoj, no odrastao je u Turskoj gdje je djetinstvo proveo istraživajući očevu bogatu vinly kolekciju. Na sceni i za pultom je aktivan od 2015., a svoju karijeru je izgradio kroz rezidencije te organizacije događaja. Danas je dio Gate Experience tima.

Zoe Dona je talentirana i nadolazeća DJ-ica iz Istanbula koju krase progresivne note, a publika ju je u Istri mogla čuti još prošle godine na premijernom izdanju Gates of Agartha.

Regionalne festivalske ulaznice za Gates of Agartha, kao i za welcome party možete osigurati kroz sustav Entrio.

sonic desktop
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.