Skip to main content
  • 28.05.2024.

Boris Brejcha nakon Pariza na Jarunu. Future Scope poručuje: U slučaju kiše lokacija će biti natkrivena!

Još je samo nekoliko dana ostalo do spektakla neviđenih razmjera kojeg Future Scope, u petak 31. svibnja sprema na Jarunu uz Borisa Brejchu

Piše: 

U ovom trenutku prodano je 90% ulaznica za nastup The Jokera elektroničke glazbe koji u Zagreb slijeće netom nakon gostovanja na Cercle festivalu u sklopu pariškog Muzeja francuskog zrakoplovstva odakle imamo i nekoliko fotografija.

Budući da vremenska prognoza za vikend u Zagrebu nije očekivana, organizatori Future Scopea su poručili: “Bitno je da znate – na sve scenarije smo spremni. U slučaju lošeg vremena ili kiše, prostor na kojem se održava party bit će natkriven i program će se održati prema najavljenoj satnici“.

Satnica na Jarunu izgleda ovako:

18.00 Senno & Sin
20.00 Neroa
22.00 Ann Clue
00.00 Boris Brejcha
02.00 DJ Jock b2b Shipe
04.00 after u šatoru DJ Jock
06.00 kraj programa na Jarunu

Potom slijedi after na dva floora u klubu Boogaloo od 04h uz line up kojeg čine Elena Mikac, Neroa, Sin, Shipe. Ulaznice za nastup Borisa Brejche dostupne su na Entrio.

PRIJEVOZ DO LOKACIJE

Za dolazak na lokaciju, posjetitelji mogu koristiti autobusnu liniju 113 Ljubljanica – Jarun koja prometuje vikendima i blagdanima (s polascima svakih 20 minuta) ili angažirati Tulumbus koji će biti angažiran posebno za 31. svibnja i cijelu će noć cirkulirati oko jezera Jarun uz naplatu karte od 2 eura. Ne zaboravite, Jarun je odnedavno zona bez automobila pa preporučuje se parkiranje kod Petrovaradinske ulice, udaljene 200 metara od lokacije festivala.

Na Jarun stižu i naši novinari koji će izvještavati sa Future Scopea.

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.