Skip to main content
  • 28.05.2024.

Drugi, kišni dan Movement festivala u Detroitu kroz 33 fotografije

Donosimo fotogaleriju drugog dana s kultnog elektroničkog festivala koji se održava u kolijevci techna.

Piše: 

Nakon prvog dana koji je prošao u općem deliriju, drugi dan kultnog Movement festivala je prošao u drugačijem ambijentu, posebice zbog vremenskih neprilika. No, kada su se one smirile, javlja naš suradnik Tonko Mikulandra koji se proteklih nekoliko dana nalazi u Detroitu odakle kroz fotografiju, video i tekst prenosi dojmove, da je atmosfera bila magična.

Kada se oluja koja je prohujala Detroitom smirila te dozvolila desecima tisuća partijanera da se vrate na Movement festival, naš Tonko se prošetao festivalom s fotoaparatom u ruci i hvatao zanimljive trenutke. Kako nam kaže poslušao je set Richieja Hawtina koji će mi ostati urezan u sjećanje za cijeli život.

Osim glavne pozornice, Tonko se ponovno vratio u Underground Stage koji svojom energijom i vibrom pljeni pažnju te je tako uhvatio setove Fatime Hajji i I Hate Models.

Uhvatio je i ekskluzivni b2b set Kevina Saundersa i Irisa Elbe koji ga je pozitivno iznenadio.

No, ono što je bilo najzanimljivije drugoga dana jest energija i magija koja se stvorila među ljudima upravo zbog kiše i oluje koja je prošla festivalom.

Koje je još kadrove svojim objektivom uhvatio naš Tonko Mikulandra provjerite u nastavku.

sonus 2
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.