Skip to main content
  • 28.04.2022.

Gladijatori EDM scene na Summer of Love festivalu na Zrću

Najveći EDM party na Zrću uz festival Summer of Love (Ljeto ljubavi 2022)

Piše: 


Središte događanja bit će klubovi Rocks i Kalypso, koji je jedan od najpopularnijih u svijetu (barem prema ocjeni DJ Maga), a datumi održavanja su 1. i 2. srpnja.

Kao headlineri predstavit će se nizozemski bigroom gladijatori BASSJACKERS, koji zauzimaju 28. mjesto na trenutnoj DJ Mag ljestvici i nastupaju na najvećim svjetskim festivalima. Pridružit će im se i bass house duo MOKSI, koji izdaju na prestižnoj obiteljskoj etiketi Barong i koji su producirali u prošlosti, sa svjetskom ikonom poput Hardwella.

Za miks pultom će se naći i jedan od najvećih svjetskih EDM talenata – Julian Jordan koji DJa od svoje 16. godine, a njegove singlove u svojim setovima puštaju Nicky Romero i Diplo. Nizozemski DJ i producent iz Eindhovena postao je poznat ponajviše zahvaljujući suradnji s Martinom Garrixom, poput Bytea i Like I Do. Također je objavio singl sa David Guetta – Better When Youre Gone. Njegove produkcije su zauzele vrhove ljestvica diljem svijeta – BROOKS!

Neće izostati Renato S iz zemlje tulipana, koji je poznat ne samo u Europi ili Južnoj Americi, već je veliku popularnost stekao i u Aziji, gdje nastupa u najvećim klubovima. Svoju umjetnost će izvesti i TiGi, stručnjak za bigroom koji je jedan od najiskusnijih momaka i nastupao je na velikim eventima poput Mácháča, Beats for Love ili rasprodane Tipsport arene, gdje je podržao Timmyja Trumpeta.

Sam vrh češke scene također će predstavljati MATAMAR, koji je jedan od najboljih koje scena nudi. Publiku će zagrijati i Angry Beats, koji već nekoliko godina stječe poštovanje češke publike nastupajući u Japanu i Nizozemskoj. Nadalje, iza miks pulta će se naći nježni spol kojeg će predstavljati slovačka kraljica B. Ona će ponuditi kvalitetan izbor pjesama za upotpunjavanje cjelokupne atmosfere. Na glavnoj pozornici će se pojaviti i Lukas Innemann, koji se predstavlja progresivnim zvukom.

Summer of Love ponudit će i drugu pozornicu, gdje će WHKRS osloboditi pravi pakao, bazirajući svoje nastupe na gustom i tvrdom zvuku. S druge strane, za miran početak pobrinut će se DJ Sabina, koja je slučajno bila rezident dva prestižna češka kluba – Retro Music Hall i Belmondo, a tu je još i slovački DJ i producent koji se može pohvaliti popularnošću svojih pjesama, Johnny Bee.

Osim toga, možete se zabaviti i na pučini tj. na ekskluzivnom party brodu koji ima jednako značajan line up. Ako vas zanima više informacija poput smještaja i ulaznica po cijeni od 24,90 EUR ili možete postati jedan od 260 odabranih koji uživaju u party brodu po cijeni od 29,90 EUR.

Više informacija www.summeroflove-zrce.com

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.