Skip to main content
  • 10.11.2022.

Love International otkrio prvu turu DJ-eva koji dolaze u Tisno 2023.

Love International festival uvelike radi na sljedećem izdanju

Piše: 

 Boutique festival smješten u The Gardenu u Tisnom, otkrio je prvi val izvođača koji će nastupati u Hrvatskoj od 12. do 18. srpnja, 2023.

 

Tjedan dana dug festival potvrdio je povratak poznatih lica, specijalne B2B-ove i debije nekoliko DJ-eva. Festivalski program će se odvijati preko dana u The Gardenu i na boat partyjima, a zalaskom sunca i ulaskom u noćne sate seli se u popularnu Barbarellu.

Na lineupu očekuje se više od 100 DJ-eva, od kojih će većina biti poznata početkom sljedeće godine, a do tad vrijedi istaknuti dolaske Amaliah, Batu, Eliza Rose, Midland, Moxie, NIKS i drugih koji su našli svoje mjesto u prvom valu.

 

Potvrđeni B2B su Dr. Banana & Lukas Wigflex, Helena Star & Louise Chen, Josh Caffe & Hanna Holland, Palms Trax & Job Jobse, Peach & Pearson Sound, Willikens & Ivkovic, Young Marco & Orpheu The Wizard.

Prošlog ljeta Love International Festival podržao je lokalnu i regionalnu scenu. Pozvali su nekolicinu DJ-eva kao što su ekipa iz AdriaticSocial Cluba, Beepolar, Bakula, Carnero, Fabian Matešu, Iliju Rudmana, Matu Kokića i mnoge druge. Sudeći po prvom valu izvođača, ove godine plan im je isti, Vladimir Ivković prvi je potvrđeni DJ, a vjerujemo da će se pronaći i još poneko ime na lineupu.

 

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk