Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Snimke partya DJ Hasho i Pille u Haciendi na Braču

Srijeda, 09 Studeni 2022

Još jedna Hacienda na kugli zemaljskoj ostavila je neizbrisiv trag na party sceni

Od vodičke do mančesterske Haciende, ona bračka nije ništa lošija bila za evoluciju elektroničke glazbe 90-tih i početkom 21. stoljeća. Tamo su se redovito radili partiji i afteri underground scene.Kada bi sada počeli nabrajati imena londonskog techa, francuskog techna, njemačkog ili talijanskog housea, te brojne domaće DJ-e teško bi to sve stalo u jedan članak. Ali da je živjela i živi u srcima nekadašnjih generacija to zasigurno. Dok u novije vrijeme tj. zadnjih nekoliko godina ima isto važnu ulogu u razvoju lokalne scene.

Mi smo ponovno otvorili našu arhivu koja seže u sam kraj 2010. kada su na Halloween partyu vrtili sad već preminula legenda i nekadašnji rezident kluba Hasho, te Pille koji je svoj zanat prethodno brusio u splitskom Metropolisu.

Hacienda je godinama poslije pauzirala s noćnim životom okrenuvši se mirnijem tipu ugostiteljstva i turizma, a posljednje dvije do tri nova generacija okupljena pod pseudonimom Contact, utkala je klubu novu plesnu energiju. Neka i potraje!Sve fotografije dostupne su na ovom linku.