Skip to main content
  • 10.01.2024.

Mo:Dem festival predstavio kompletan lineup s preko 200 imena za 2024.

Mo:Dem festival je predstavio svoj kompletan lineup za nadolazeće izadnje koje će se održati od 5. do 11. kolovoza u dubini šume kod Donjeg Primišlja nedaleko od Slunja.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Ivan Šardi

“Očekuje nas uzbudljivo putovanje, ispunjeno iskustvima koja će stvoriti trajna sjećanja, kao i trenucima koji izazivaju radost i veze koje odjekuju duboko u nama” poručili su organizatori prilikom otkrivanja kompletnog lineupa s preko 200 imena koja će se izmijeniti na tri pozorniceThe Hive, The Swamp i The Seed.

Kao i do sad, ekipa Mo:Dema je otkrila što se može očekivati i od koje pozornice. The Hive je “utočište gdje se spajaju pulsirajući ritmovi” gdje će se dogoditi “transcendentno putovanje kroz kraljevstva zvuka, svijetla i svijesti.

The Swamp je mjesto gdje se glazba ne može ograničiti, sačuvati ili predvidjeti, a svi prisutni na toj pozornoci će imati osjećaj slobode, povezanosti i jednakosti. The Seed je pozornica na kojem se vuču korijeni psiodelične glazbe, a pružit će “beskompromisnu glazbu za vašu dušu i stopala.”

Ususret otkrivanju kompletnog lineupa, Mo:Dem je objavio aftermovie prošlogodišnjeg izdanja, a kako psihodelični rave u dubokoj šumi nedaleko od Donjeg Primišlja provjerite na YouTubeu.

paul 1 desktop
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.