Skip to main content
  • 10.01.2024.

Paolo Barbato i njegov Club Stereophonic stižu u Crkvu

Talijanski house barba se još jednom vraća na Kvarner, ovog puta sa svojom renomiranom etiketom.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Stereophonic

U subotu 13. siječnja, plesni podij riječke Crkve preuzima Club Stereophonic na čelu s Paolom Barbatom, kolegama iz istoimene etikete i s jakim lokalnim predstavnicima. Postavu Cluba Stereophonic zaključuju Simon Emme, Mauri Fly, Ana Antonova i Dion’s House Kitchen.

Paolo Barbato je prekaljeni talijanski DJ, vlasnik je etikete Stereophonic i jedan je od miljenika hrvatske house publike. Za pultom se nalazi više desetljeća, a osim što je ostavio veliki trag u talijanskoj povijesti elektroničke glazbe, svoj veliki obol je dao i na našim prostorima kao rezident legendarne Ambasade Gavioli.

Simon Emme je mladi i inovativni talijanski DJ koji u svojim setovima donosi tamne, neobične vibracije i zvučne pejzaže s hipnotičkom notom. Mauri Fly je talijanski DJ i producent, specijaliziran za afro ritmove. Tvorac je house klasika “Red Tribal“.

Ana Antonova je nagrađivana hrvatska DJ-ica i producentica te predstavnica Rijeke. Vlasnica je distrikt051 etikete, a menadžerica Thanq Musica. Dion’s House Kitchen je još jedan lokalni predstavnik koji besprijekorno spaja soulful house i funky melodije, predstavljajući karakteristični zvuk Stereophonica.

FB EVENT: Club Stereophonic @CRKVA 13/01/24

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk