Skip to main content
  • 10.01.2024.

Dyook, Fynolla i El Maar su izdali prvi zajednički EP “The Last Call Vol. 1”

Mladi hrvatski trio, prošle godine je pokrenuo vlastitu etiketu koja već broji nekoliko zanimljivih izdanja.

Piše: 

Dubrovačko-zagrebački trio Dyook, Fynolla i El Maar su izdali prvi zajednički EP The Last Call“kojeg su izdali na vlastitoj etiketi “The First Call“. Svaki od predstavnika etikete je skladao po jednu stvar za EP te su tako dobili tri trake u deep-tech ritmovima koji tjeraju na ples.

U svega nekoliko dana, EP je postigao značajne rezultate na Beatportu te se trenutno nalazi na 2. mjestu Deep House Releases” ljestvice te na 44. mjestuOverall Top 100 Releases” ljestvice.

Dyook je složio traku “Oscillara” koja je stvorena za klupsku atmosferu, a na Beatportu se nalazi na 16. mjestu “Hype: Deep House” ljestvice te 86. mjestu “Deep House” ljestvice.

Fynolla sa svojom trakom “Bemoko” slušatelje vodi iz klubova na open-air festivale, a na Beatportu se penje po “Hype: Deep House” ljestvici gdje je trenutno na 18. mjestu te na “Deep House” ljestvici gdje je na 98. mjestu.

EP je zaključen s El Maarovom trakom “Feel This Way” koja je skladana za setove uz izlazak sunca. “Feel This Way” je trenutno hit na Beatportu, nalazi se na 10. mjestu “Hype Deep House” ljestvice i na 32 mjestu “Deep House” ljestvice. Traka je dobila i podršku dua Dimitri Vegas & Like Mike koji su je zavrtili u svom radijskom showu “Smash The House”.

EP “The Last Call” je dostupan za preslušavanje na streaming platformama.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop