Skip to main content
  • 14.06.2024.

Moondance festival objavio kompletni program i lineup za svoje 11. izdanje

Samo za čitatelje Klubske scene moguća je kupnja karata uz promo kod i nagradna igra za čak 8 karata.

Piše: 

11. izdanje Moondance festivala koje će se održati od 26. do 28. srpnja u Trogiru, objavljuje kompletan program s line up-om koji uključuje – šest događaja na 3 lokacije te više od 20 stranih i domaćih izvođača.

Osim dvije glavne večeri u kuli Kamerlengo i techno krstarenja Pirate Boat, po prvi put Moondance najavljuje MeetUp! panel o organizaciji i sceni s DJ/produkcijskom radionicom u kuli Kamerlengo. Moondance vikend će završiti spektakularnim after partijem na egzotičnoj lokaciji skrivene vale u nedjelju u popodnevnima satima.

Back 2 Basics je radni zaziv 11. izdanja Moondance Festivala s dvije koncepcijske večeri, tj. dva odvojena projekta, glazbeno drugačija, a opet tako bliska: ROAD! u petak i Moondance Special! u subotu u kuli Kamerlengo.

Petak, 26. srpnja

19 – 20h – Tvrđava Kamerlengo (prizemlje kule)
MEET UP! – Diskusija na kojoj će promotori i dji raspravljati o sceni, organizaciji, promociji, prilikama i neprilikama na sceni. Host je Pero FullHouse

20 – 21h – Tvrđava Kamerlengo (prizemlje kule)
DJ / PRODUCTION / Art of DJing: predstavljanje nove DJ i produkcijske tehnike i diskusija o DJ-ingu kao umjetničkoj formi. Hostovi su Jan Kinčl & Pero FullHouse

22 – 06h – Tvrđava Kamerlengo

MAIN EVENT Moondance pres. ROAD!

Prvu večer, Moondance će ugostiti sve uspješniji techno projekt ROAD! koji dovodi techno ikonu Zadiga koji će na Moondance proslaviti 30 godina uspješne DJ karijere. Zadig će u 3-satnom setu pokazati zašto je jedan od najznačajnijih predstavnika underground techna zadnjih desetljeća. Njemu će podršku pružiti solinski Skeptik, Mozer iz Zagreba, šibenski Paleolitik uživo te premijerno na Moondanceu host projekta ROAD!Beko u b2bizdanju s Forest People pod nazivom Die Norddschleife koji će i zatvoriti prvu večer festivala.

Subota, 27. srpnja

16-20h
PIRATE BOAT – Techno krstarenje prekrasnim trogirskim arhipelagom ove godine će začiniti domaći Tome R, šibenski klasici Edy C i Zorro u b2bizdanju, zagrebački virtuoz Jan Kinčl te splitski meštar od zvuka Feta. Ukrcavanje je od 15.30 ispred kule Kamerlengo.

22h – 6h – Tvrđava Kamerlengo
MAIN EVENT Moondance pres. MOONDANCE SPECIAL!

Azijska techno diva, planetarno popularna Nakadia, predvodit će drugu večer u kuli Kamerlengo pod nazivom MOONDANCE SPECIAL! Uz nju će nastupiti splitski DJ Jock, zagrebački Jan Kinčl, domaći Marko Vuletić i za kraj host Moondancea Pero FullHouse.

Nedjelja, 28. srpnja

7-19h
OFFICIAL BEACH AFTER PARTY u organizaciji ROAD! & Los Barbaros kolektiva u prekrasnoj uvali na Čiovu.

Nagradna igra

Na našem Facebooku te Instagram profilu dijelimo ukupno 8 festivalskih ulaznica za noći petak i subotu u kuli Kamerlengo. Za njih osvojiti potrebno je označiti 3 osobe s kojima želite ići na Moondance festival!

Ulaznice s popustom!

Ulaznice za 11. Moondance festival možete osigurati kroz sustav Entrio, a čitatelje Klubske Scene tu je popust od 10% s promo kodom KS10.

kruder web
sven mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.