Skip to main content

Nakon 4 godine pauze, vraća se proljetno izdanje legendarnog Time Warp festivala

Zbog pandemije koronavirusa, protekle dvije godine Time Warp se održao u jesenskom terminu

Piše: 


Nakon četverogodišnje pauze, proljetno izdanje Time Warp festivala se vraća u svoj dom u njemačkom Mannheimu 1. travnja.


Foto Time Warp Facebook

19 sati glazbe na 6 plesnih podija uz više od 40 headlinera među kojima su DJ-evi poput Sven Vatha, Adam Beyera, Amelie Lens, Richie Hawtina, Charlotte de Witte, Nine Kraviz, The Martinez Brothersa, Paula Temple, Ricardo Vilalobosa, Marca Carole, Seth Troxlera, Dixona i mnogi drugi očekuju sve goste i partijanere njemačke pokrajine Baden-Württemberg.


Foto Felix Hohagen


Foto: ANTONIO HANT CORALLO

Time Warp uskoro slavi i svoj 30. rođendan. Festival je svoje prvo izdanje imao 1994. u Ludwigshafenu, a 95’ je prvi put došao u Mannheim, koji je postao utočište festivala od 2000. Iz godine u godinu ovaj techno festival bude rasprodan, a posjetitelji dolaze sa svih strana svijeta, stoga se Time Warp odlučio proširiti i na druge kontinente. Ljubitelji techno zvuka tako posljednjih godina uz Time Warp festival mogu uživati i u Sjedinjenim Američkim Državama, Brazilu te Čileu.


Foto: Tobias Greitzketogis

Pročitajte ovdje i intervju sa suosnivačem projekta Robinom Ebingerom. Naša suradnica Gorana Gajin u suradnji sa We Love Sound i Sonus festivalom ide u meku techno glazbe odakle će iz izvještavati s maratonskog ravea te iz prve ruke dočarati dojmove Time Warpa.

sonus 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
brejcha 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
brejcha 2