Skip to main content
  • alt
  • 5.06.2014.

Nova imena The Garden Festivala

Brojimo sitno do početka The Garden Festivala koji je ovih dana podebljao svoj line up s Martynom i Theom Parrishem i njegovim  bendom.

 
Dodana je i The Terrazza kao još jedna plesna lokacija, a uz 3 pozornice i zabave na brodovima, te klub na otvorenom Barbarella’s, kao i ples u The Garden Zadar baru, sezona izgleda odlično. Završni dodatak ovogodišnjem line upu je Martyn, Nizozemac s američkom adresom, te autor pod okriljem Ninja Tune etikete. Na The Garden Festival donosi svoje jedinstvene zvukove, stilski vješto kombinirajući starije elemente dok istovremeno prednjači u novim inovativnim melodijama. Upravo će neke od  njih podijeliti na pozornici festivala, ali prije toga i na novom albumu “The Air Between Words” koji bi trebao izaći sredinom lipnja. 
{youtube}AUg6ckp5FyE{/youtube}
 
Novo ime ovogodišnjeg line upa je i sjajni Theo Parrish sa svojim Teddy’s Get Down projektom koji će se smjestiti na glavnoj pozornici The Garden Festivala, na savršenom mjestu za zvijezdu i to pod zvijezdama. Theo Parrish producira plesnu glazbu koja zvuči organski, te joj dodaje vokale i snimke, ali i instrumente. Tako će  prvi put nakon 10 godina svirati s punokrvnim bendom, a sam Theo će biti na klavijaturama i za miks pultom dok ga prate još  jedne klavijature, električna i bas gitara, te bubnjevi.
{youtube}cU7-KNdokU4{/youtube}
 
The Garden Festival predstavlja još jedan prostor za ples na lokaciji The Garden Tisno. Na terasi restorana postavit će se The Terrazza koju će voditi jedan od izvornih zvučnih arhitekata festivala, Ole Smokey, koji će s prijateljima osiguravati plesne melodije na samom ulazu u festivalsku lokaciju. Uz njegovu selekciju dubokih tonova, klasičnih traka i ponekog iznenađenja, nadovezat će se Bobby Beige, James Holroyd, Stu Patterson, Steve Cobby ili pak Dave Harvey.
{youtube}IBZrbmumsf0{/youtube}
 
Dosadašnji line up festivala i kluba na otvorenom Barbarella’s  potražite ovdje, a još uvijek imate priliku odigrati našu nagradnu igru za The Garden Festival. The Garden Festival i Electric Elephant i za 2014. godinu najavljuju dvostruku festivalsku poslasticu – uživanje u oba festivala po povlaštenoj cijeni. Electric Elephant će se održati od 10. do 14. srpnja 2014. Ulaznice za The Garden Festival s popustom za Ex-Yu regiju se mogu kupiti u sustavu Entrio. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. 
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2