Skip to main content
  • alt
  • 5.06.2014.

Novosti Outlook festivala

Outlook festival je objavio izvođače i rasporede nastupa na 48 zabava na brodovima koji će ploviti svakog dana festivala od 12 do 23 sata uz prekrasnu obalu pulskog zaljeva i Nacionalnog parka Brijuni. 

 
Osim jedinstvene lokacije, preko 300 odličnih glazbenika, 12 životopisnih dnevnih i noćnih pozornica, dio Outlook iskustva od samih početaka su i zabave na brodovima. Ove godine posjetitelji mogu uživati na čak 48 zabava na brodovima s renomiranim DJ-ima, MC-ima i soundsystemima koji će ploviti od podne do 23.30 sati prekrasnom obalom pulskog zaljeva i Nacionalnog parka Brijuni. Zaplovite festivalskim brodovima sa svojim omiljenim glazbenicima, a sve informacije o izvođačima, rasporedu plovidbe i ulaznicama pronađite ovdje
{youtube}APWSB_4s71g{/youtube}
 
Outlook i Dimensions ujedno predstavljaj u i  vikend plus ulaznice za posjetioce iz Hrvatske i zemalja regije: Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenje i Srbije  koje vrijede za petak/subotu i četvrtak ili nedjelju, znači 2+1 dan po izboru i iznose 500 kuna. Outlook festival i Mixcloud organiziraju međunarodni natječaj za najbolji mix, a nagrada je nastup na Outlook festivalu 2014. uz pokrivene troškove puta i smještaja. Više o natječaju ovdje.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2