Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Objavljen prvi val izvođača koji stižu na Defected Croatia 2023.

Tisno još jednom postaje utočište house glazbe

Piše: 

Defected Croatia se vraća u The Garden Resort u Tisnom sljedeće godine,od 3. do 8. kolovoza. Nakon 100 sati neumorne glazbe ovog ljeta na Defected Croatia, ništa manje ne očekuje se ni od sljedećeg izdanja, a to potvrđuje i prvi val izvođača za 2023.

Kako bi se festival održao svježim, u prvom valu izvođača najavljeno je niz debitantskih dolazaka na Defected Croatia. Archie Hamilton, Cinthie, Krystal Klear, Chloe Calliet, Boys Nozie i Oden & Fatzo, kao i mnogi drugi koji će još biti najavljeni, dolaze prvi put na Defected Croatia u Tisno.


*Klikni na fotografiju za veću rezoluciju

Svoj povratak na Defected Croatia za 2023. potvrdili su Dan Shake, Bradley Zero, Horse Meat Disco, Natasha Diggs, Nightmares On Wax i Todd Edwards kao i miljenici Defectedove i Glitterboxove publike Sam Divine, The Shapeshifters, Monki, Dunmore Brothers i Ferreck Dawn.


Preko pet tisuća partijanera očekuje se sljedećeg ljeta u Tisnom kako bi uživali u čarolijama zvuka elektroničke glazbe u idiličnom resortu uz Jadransko more. Tri festivalske pozornice, dnevni boat partyjevi, kao i tradicionalni afterpartyji u Barbarelli čekaju partijanere i sljedećeg ljeta. Kroz šest dana house hedonizma nastupit će više od 100 DJ-eva i live actova koji će biti objavljeni u sljedećim fazama.

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom