Skip to main content
  • alt
  • 1.07.2015.

Od danas skuplje festivalke za Exit i Exit Avanturu

Pam, pam, pam! Trubice urlaju, ekipa se polako sprema i kuje planove, veže labave poslovne rubove i čupa kofere i ruksake iz bespuća ormara! Exit Avantura je sve bliže!

 
Ovom prilikom želimo puhnuti u rog posljednjeg poziva da ugrabiš neke od preostalih upada za 15. godina najdugovječnijeg regionalnog festivala. Naravno KS trpa tvoje stvari u bus i fura te na Exit i Sea Dance ili pak čitavom avanturom u party busu. To je više manje u potpunosti običan bus nakrcan cool zabavnim ljudima, no kada to tako postavimo u potpunosti je neobično i rijetko biti u tako pozitivnom okruženju ljudi koji kreću na svoju avanturu, pa slobodno baci koje slovo na travel@klubskascena.hr.

alt

 
No kako smo noćas u 00.00 ušli u novi mjesec, lagano s noge na nogu ušetali u srpanj, tako se promijenila i cijena festivalskih ulaznica koje možete nabaviti preko KS pa obrati pažnju na retke koji slijede. 

alt

 
Od 1. srpnja aka danas cijene su se ponešto podigle pa će festivalski Exit paket sada zahtjevati 83 eura dok ćeš za avanturu, u kojoj je Exitu pridružena i Sea Dance sestrica. izdvojiti 109 eura, ali cijene prijevoza se neće mijenjati. Vremana za prijave i uplate imate do 6. srpnja, sasvim još dovoljno da uhvatiš ulaznice ili pak zaigraj našu nagradnjaču kako bi uvatio dva upada za Exit. Imaš vremena do sutra. Pis aut!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk