Skip to main content
  • alt

Dijelimo Exit festivalske ulaznice!

Exit je oznaka iznad vrata koja vode van, na slobodu, daleko izvan sputavajućih zidova svakodnevice na jedno u potpunosti osvježavajuće iskustvo bezbrižnosti, plesa i generalnog PLURiranja.

 
Najdugovječniji regionalni festival slavi 15. godinu postojanja. U desetljeće i pol skromni plesnjak je prerastao u regionalno i globalno priznati event na kojem će se Novi Sad protresti na Main Stageu, SDF Main Stageu, mts Dance Areni, SDF Dance Paradiseu, Fusion Stageu, Explosive Stageu, No Sleep Novi Sad Stageu, Radio AS FM Stageu, Future Shocku, Gaia eXperiment Trance Stageu i World Chill-Inn Stageu uz golema imena industrije.

alt

 
Tako kod naših susjeda kroz dva tjedna slijeću Emeli Sande, Faithless, Hardwell, Martin Garrix, Clean Bandit, Leftfield, Tom Odell, Adam Bayer B2B Joseph Capriati, Catz’n’Dogz, Chris Liebing, Dixon, Goldie, Hannah Wants, Nicole Moudaber, Oliver Heldens, Ronie Size Reprazent, Simian Mobile Disco B2B Roman Flugel

alt

 
Ulaznice možete uhvatiti na prodajnim mjestma Entria porazasutim diljem Lijepe Naše i na web stranici Entria kao i na https://www.exittrip.org/en gdje možete uhvatiit čitav paket sa smještajem već od 99 eura. Sve ovo ujedno možete obaviti i preko vaše Klubske pošaljete li nam koje slovo na travel@klubskascena.hr a detalje kako biste si dogovrili mjesto u partybusu iz Rijeke i Zagreba pročitajte ovdje.

alt

 
Ili jednostavno zaigrajte nagradnjaču i navedite nam barem 5 imena koja će nstupiti na Exitu i dijelimo 2×1 festivalsku ulaznicu. U obzir dolaze svi koji točno odgovore i sakupe barem 20 likeova na komentar, a igrati mogu samo oni s prebivalištem u Hrvatskoj. Pobjednici će biti proglašeni u četvrtak 2. srpnja u podne.
Sretno dragi naši! 
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop