Skip to main content
  • zagijavanje
  • 10.06.2013.

Odbrojavanje počinje

Kako bi dočarali predstojeći spektakl Ultra Europe, organizatori su u partnerstvu s Omega Ritam za partijanere Bosne i Hercegovine, ali i Splita, pripremili čak četiri Ultra Europe Countdown promo partyja.

Naslovna foto

zagrijavanje
 
Odbrojavanje će se održati u Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci, a sve počinje u petak, 14. lipnja, u klubu Hacienda u Sarajevu. U Haciendi temperaturu će dizati splitski Pero Full House, a sarajevske snage predstavljaju Kopipest, Lik Jay i Pest.
 
Već sutradan, 15. lipnja, u klubu Daleka obala u Mostaru odbrojavanje se nastavlja te se Full Houseu pridružuju i sve popularniji Alen Milivojević kao i Gianni Motta.

{youtube}iuL5WUR98T4{/youtube}

Banja Luka zadnje je odredište za Ultra Europe Countdown BiH i tamo u petak, 5. srpnja, u klubu DFK sviraju već svjetski poznati Mladen Tomić te Pero Full House, kao i domaći Alexandar G i Valja T.

{youtube}77DBDrCKrRY{/youtube}

Splitski Countdown održat će se 29. lipnja na dva floora u Hemingwayu, klubu partneru festivala. Na vanjskom techno flooru nastupit  će Miss Sunshine iz Osijeka, koja bilježi sve veći međunarodni uspjeh, Edy C iz Šibenika i domaćin Pero Full House dok će unutrašnji floor biti rezerviran za lakše deep tech ritmove u izvedbi Jurija Paika i Dukea Hervieja iz Splita i Tome R iz Trogira.

{youtube}MH3ojAeouDs{/youtube}

Posjetitelje, uz dobru zabavu, očekuju i brojne nagrade kao i  prodaja ulaznica po starim cijenama.  Osim navedenih Countdown događaja, Omega Ritam kao partner festivala organizirat će cijeli tjedan događanja vezana za sam festival, uvodne partyje kao i after partyje u Hemingwayu, a sve detalje potražite ovdje

{jcal_latest eventid=3022}
{jcal_latest eventid=3023}
{jcal_latest eventid=3025}
{jcal_latest eventid=3024}

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2