Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Ovogodišnji ADE PRO donosi insajderski pogled unutar digitalnih servisa

Nakon što je otkriven prvi val izvođača te govornika, poznate su i prve teme koje će se obraditi na najvećem okupljanju elektroničke scene

Piše: 

Sve oči iz svijeta elektroničke glazbe će biti uperene u Amsterdam od 18. do 22. listopada kada se kreće još jedno izdanje Amsterdam Dance Eventa. Tijekom pet dana, ADE nudi bogati glazbeni program, ali i važan konferencijski program. Jedan od njih je i ADE Pro koji je odličan za otkrivanje “insajderskih informacija”.

Amsterdam Dance Event je otkrio prvih pet velikih tema koje će obraditi na u sklopu ADE Pro dijela konferencije, a one će donijeti insajderski pogled na TikTok, YouTube, Spotify, Beatport i TuneCore.

Predavanje “TikTok: Global Head of Music Keynote” će održati, šef glazbenog odjela platforme Ole Obermann koji će uz gosta iznenađenja otkriti detalje trendova, alata i tehnika u kojima neki mladi umjetnik može prosperirati u digitalnom svijetu.

Mastering Growth on YouTube & YouTube Music” predavanje će održati Mathieu Rousselot iz YouTubea kojemu će se pridružiti Coen Calkhoven iz STMPD Recordsa te će kroz svoje govore otkriti “trikove” iz svijeta video platformi.

Nekoliko predstavnika vodeće glazbene platforme Spotify će održati masterclass “Spotify: Unlocking your Success Independently” kroz koji će približiti funkcioniranje aplikacije samim glazbenicima kako bi izvukli maksimum iz nje. Helen Sartory iz Beatporta će održati predavanje “Using Beatport to Amplify Your Music”, dok će direktor TuneCorea Andreea Gleeson približiti kreiranje glazbe u vremenu umjetne inteligencije kroz panel “Creating Music in the AI Era”.

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom