Skip to main content
  • 31.08.2023.

Baraka kolektiv priprema Contact uz regionalni line up u Haciendi na Braču

Na Braču se sprema "bablje lito" u kultnoj Haciendi

Piše: 

Serijal partyja Contact koji se već dvanaest godina održava na otoku Braču pod okriljem Baraka kolektiva, vraća se u kultnu Haciendu. U subotu 9. rujna, Contact najavljuje regionalni party na kojeg dolaze Mladen Tomić, Danitz, Machado, Mekhu, Zeko, Smalltown Boy i N.Grezi.

Iza samog serijala događaja stoji Baraka kolektiv koji već godinama po otoku Braču na atraktivnim lokacijama poput divljih maslinika, vrha Vidove gore, rančeva, restorana, plaža, aerodroma ili Haciende organizira underground događaje s mladim snagama i renomiranim DJ-evima iz Hrvatske, regije te inozemstva.

Početkom rujna na otok Brač stiže plejada regionalnih DJ-eva, a nju predvodi renomirani Mladen Tomić koji iz Banja Luke donosi svoj hipnotički spoj techna i tech-housea. Iz Banja Luke također stiže Machado sa svojim bogatim house i indie dance odabirima te Mekhu, pokretač Now We Deep platforme i ljubitelj dubokih, melodičnih zvukova.

Domaće imena predvodi splitski hard techno as Danitz, predstavnik Rave Zone i splitske techno scene Zeko, polovica 3X2U kojemu ime nagovješćuje kakav zvuk voli N.Grezi, a lokalni predstavnik Baraka kolektiva – Smalltown Boy zaključuje postavu.

U želji da otok Brač nastavi tradiciju underground destinacije, organizatori nagovještavaju još plesnjaka s jakim imenima iz regije ove jeseni, a više detalja o njima će otkriti nakon predstojećeg događaja.

Svim partijanerima koji stižu iz drugih krajeva organizatori poručuju. “Contact vrijednih plesača s promotorima vrhunskog zvuka ostvarit će se na već uhodanoj lokaciji, a za sve koji stižu iz Splita ili im je do tamo potreban prijevoz iz Supetra ili Bola, molimo najavu unaprijed na tel: 091 181 0400.”

Program kreće u 22 sata, a trajati će do dnevnih sati sljedećeg dana. Ulaz je 10€.

brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2