Skip to main content
  • alt
  • 14.04.2015.

Party vrhunci Snowbombinga 2015.

Na 2000 metara nadmorske visine, u susjednoj nam Austriji zrak je rijeđi ali su partyji gušći. Ovdje se odvija najdugovječniji, najveći i najluksuzniji festival koji vaše partijanersko srce može poželjeti, Snowbombing. 

 
Da Djed Božićnjak stvarno čita tvoja pisma ovo bi ga tražio. Dragi Djede… Partiji se održavaju na fantastičnim i nevjerojatnim lokacijama kao što je visoki iglu, izgubljene čistine na alpskim planinama, brvnare i srednjovjekovne štale. 

alt

 
Od 6. – 11. travnja, na snijegom okovanim planinama za posjetitelje su derala imena svjetskog kalibra kao što su Rudimental, Skrillex, Fatboy Slim, Dubfire, Sub Focus, Jackmaster, MK, Hot Since 82, Idris Elba, Basement Jaxx, Carl Cox, Gorgon City, Sigma, Wilkinson Live, Andy C, Anja Schneider, Carl Craig, Damian Lazarus, Erol Alkan, Heidi, James Zabiela….
 
Nedjelja 5. travnja, označila je rezanje vrpce i spektaklularni doček ekipe nakon kojeg je uslijedio jedan all nighter Andy C.-ja koji se protegao dugo u noć.
{youtube}WHify4yhV3I{/youtube}
 
U ponedjeljak se na snowbombaše obrušila lavina uz Carla Coxa, live show Dubfirea i Gorgon Cityja, Jackmastera i Heidi u četverosatnom b2b setu, Digital Soundboy Clan, Eats Everything, Hot Since 82…
{youtube}yk64KUWDf8Y{/youtube}
 
Trći dan je obilježio Mad Hatters Street Party s Basement Jaxxom, The Cuban Brothersima i Davidom ‘Ram Jam’ Rodiganom na kojem su svi nosili osmjehe šire od Cheshireskog mačka uz Skrillexovo rušenje The Racket Cluba.
{youtube}x5kbEp57Y6M{/youtube}
 
Srijedu je pomeo Forest Party dok je The racket Club preuzeo MK a bomberi nakon 4 dana partija još ne pokazuju znakove posustajanja.
{youtube}xm6DBko6_N0{/youtube}
 
Četvrtak se ponad friškog bijelog snijega uspelo i snuce a noći su začinili 2manydjs, James Zabiela, Fatboy Slim…
{youtube}WAdVpBJOX30{/youtube}
 
U srijedu, 15. travnja, stiže službeni dugometražni video s najboljim uhvaćenim trenucima Snowbombinga 2015. i moći ćete ga uhvatiti ovdje na Channel 4 od 00.05 do 1.05 ujutro. Do tada ćete se jednostavno morati zadovoljiti teaser klipićima ili zalijepiti kasicu prasicu čitavom rolom selotejpa i krenuti stvarati fond za narednu godinu. Svi su gore!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk