Skip to main content
  • 27.07.2018.

Paška rasplesana hrid spremna je za Black Sheep festival

Tada imaš glasni Black Sheep Festival, po treći puta na centralnom otočju janjadi i sira, na paškoj rasplesanoj hridi od 30. srpnja do 2. kolovoza.

Piše: 


Jedan festival, jedna gromoglasno poznata globalna plaža i preko 20 DJ-a koji iznova defiliraju kroz četiri klupske institucije Zrća  – Aquarius, Kalypso, Nou i Papayu. Upade, pojedinačno o svakom lineupašu od headlinera do supportera, smještaj i pakete slobodno istraži na službenim stranicama crnih ovaca ovdje. Pa ako ti majka crnu vunu prede, osjećaš li se malo neprilagođeno i odskačeš od stada, pleše li ti se stalno i posvuda, izvoli lineup za tetivne egzibicije i mišićne egzorcizme. Slobodno zableji običnosti svakodnevice u lice s izbeljenim jezikom, dok si frčeš vunu oko papka i upecaj si karte.

HEADLINERI:
Carnage // Deorro // DVBBS // KSHMR // NERVO // Oliver Heldens // Tchami // Yellow Claw

SUPPORT:
Brooks // Chocolate Puma // Garmiani // Justin Mylo // Lucas & Steve // MARNIK // Matisse & Sadko // MATTN // Mesto // Mike Cervello // Mike Williams // QUINTINO // Sam Feldt // Teamworx // Trobi // Will Sparks

Diamanté Anthony Blackmon aka Carnage je ono što se dogodi kada Amerika i Gvatemala dobiju dijete ljubavi. ovaj Dj i producent poznat je po live performansima na velikim festivalima poput Tomorrowlanda i Ultre, a mišiće si na floru istegnuo uz "Incredible" traku kolaboraciju s DJ Borgoreom. DVBBS dva su Kanađanina, stanovnici EDM zemlje. Duo je službeno nastao 2012., no poznaju se čitav život jer naime dijelili su istu maternicu. Chris Chronicles i Alex Andre braća postala su svjetski fenomen i pokorili podije Tomorrowlanda, TomorrowWorlda, EDC-a, Ultra Music Festivala…

Deorro započinje karijeru na lokalnim gažama s već krhkih 14. Rođen u LA-u s meksičkim korijenima, sa 17 je već producirao svoju glazbu, a 2012. ga DJ Chuckie moli da remixa njegov "Make Some Noise", koji završava u prvih 50 na Beatportu i od tada nadalje remix vještine posudio je masovnim uspjesima Steve Aokija, Laidback Lukea, Garetha Emerya… Niles Hollowell-Dhar noću i za putom je KSHMR, američki DJ, producent i glazbenik iz Kalifornije koji je 2015. uletio od nikuda na 23. mjesto DJ Magove liste kao najviše rangirani novopridošlica, od tada nadaje se penje i 2017. nastaje label Dharma World Wide. pa neka se kotač okreće.

Miriam Nervo and Olivia Nervo Australke su poznate samo po prezimenu. Sestrinski duo je krenuo zajednički graditi karijeru kantautorica da bi 2008. potpisale s Razor Boy Music Publishing, što je dovelo do kolaboracije na Grammyjem nagrađenom hitu "When Love Takes Over" u izvedbi Kelly Rowland i Davida Guette. Dame dans uživaju na poziciji najplaćenijih ženskih DJ-a. Oliveru Heldensu gušteri nose sreću jer ga "Gecko" 2013. lansira u orbitu kada hvata pažnju Tiësta. Ovaj Nizozemac, započeo je na CR2 labelu, da bi 2015. lansirao vlastiti Heldeep Recrds singlom Hi-LO-a (koji je kasnije otkriven kao novi Oliverov projekt) "Renegade Mastah".

Tchami je future house mag koji upada u javno uho nakon izdanja remixa "Go Deep" trake Janet Jackson, a uredno ga nalaziš kao support za Skrillexa, Diploa, i DJ Snakea. Ponosni je član Pardon My French teama koji se sastoji od Tchamija, Snakea, Mercera i Malaa-a. Nizozemski Yellow Claw jedni su od kreativnijih u branši koje ćeš jednako lako naći u hardstyleu, moombathonu kao i trapu, hip-hopu ili big room houseu čime su si stvorili krdo sljedbenika pod globalnim binama.

Pa eto dame i gospodo, ovce i ovnovi, ovčari i pastiri… dobro nam došli!
{youtube}WHA9oolR46M{/youtube}

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2