Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Petodnevni Graffiti na Gradele festival u Bolu na Braču objavio kompletan program

Ostalo je manje od mjesec dana do ekstra vrućeg izdanja ovogodišnjih Graffita na Gradele, a glazbenom lineupu se pridružuju nova imena koja će atmosferu u Bolu dovesti do usijanja

Piše: 

Vojko V, Hiljson Mandela, TTM, Miach, 2 kitice i Baks, bengeri su koji se pridružuju već najavljenoj ekipi koju čine 30 Zona, 2xŠihta, Krešo i Žuvi, Bore Balboa i Sjena, a čije ćemo nastupe gledati u bolskom 585 Clubu. Ovogodišnji GNG trajat će duže, čak 5 dana od 26.- 30.7.2023., a osim online, u prodaji su i fizičke festivalske ulaznice.

Sve je spremno za ovogodišnji festival

Nakon dosadašnjeg velikog broja prodanih ulaznica za ovogodišnji festival, ekipa iz Graffita na Gradele objavila je drugi dio glazbenog lineupa. Vojko V kao apsolutni regionalni hit, u Bol dolazi na krilima novog albuma Dvojko, ali i novog spota Mamacita koji je u sedam dana na YouTubeu pregledan gotovo 230 tisuća puta. Vojko V je već rezident na ovom bolskom festivalu stoga će i ove godine napraviti dobro uigrani spektakl s novim hitovima.

Hiljson Mandela također je dio standardne postave Graffita na Gradele, a njegova vojska fanova upravo će Bol ove godine staviti na kartumust see festivala. Njima će se pridružiti i splitski hip hop dvojac TTM koji žari i pali hrvatskim streaming platformama.

Uz njih u Bol po prvi puta dolazi i Miach, poznata po svom popularnom duetu NLO s Hiljsonom Mandelom, ali i fantastičnom debitantskom albumu kojeg su i publika i kritika prihvatili bez riječi.

U Bol dolazi i hrvatska YouTube senzacija 2 Kitice, čiji hit Idemo na Bol redovito odzvanja zvučnicima festivala.

Pozornicu 585 Cluba prodrmat će i jedan od vodećih predstavnika nove mlade trap scene u Hrvata, Baks. Cijela ova glazbena ekipa bit će zaslužna za nezaboravno festivalsko ljeto pred nama.

Graffiti na Gradele crew oslikavat će bolske zidove

Corefestivala i ove godine je oslikavanje bolskih zidova muralima i graffitima. Glavnu postavu čini dobro uigrana GNG ekipa s regionalnim i stranim lineupom  koja je svojevrstan warmup odradila prošli tjedan u zagrebačkom Lemon Marketu . Tradicionalno će se oslikavati zidovi na Bijeloj kući i oko nje, a sve će biti u znaku crtanja, plesanja, radionica, druženja, kupanja, sunčanja…

GNG ekipa ove godine pripremila je i poseban festivalski merch, pa ćete tako kući moći ponijeti Graffiti na Gradele čarape te ručnike za uspomenu na nezaboravno ljeto na omiljenom nam otoku. Graffiti na Gradele ove se godine održava i u znaku obilježavanja sto godina turizma u Bolu. Simbol Jadrana i hrvatskog turizma Bol na Braču tako od početka ove godine raznim aktivacijama, događanjima i manifestacijama obilježava ovu važnu obljetnicu za hrvatski turizam.

Ulaznice u fizičkoj prodaji

Ulaz na sva dnevna događanja i radionice na festivalu je besplatan, dok će se za večernje koncerte prodavati festivalske ulaznice koje možete nabaviti po cijeni od 25 eura na Entrio prodajnim mjestima, kao i u Zagrebu – Drito bar iDirty Old Shop te u Splitu Lumer shop i Garica shop.

Sve informacije o festivalu pratite na Facebooku i Instagramu.

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom