Skip to main content
  • 3.07.2023.

Hrvatsko-slovenski duo Vanillaz su još jednom spojili etno zvuk s elektroničkom glazbom

Još jedno plodonosno izdanje za hrvatsko-slovenski duo koji je prošlu godinu zaključio među deset najslušanijih hrvatskih DJ-eva i producenata

Piše: 

Dugogodišnji prijatelji i suradnici Marko Bucić i Miha Pajk poznatiji kao Vanillaz, nastavljaju sa svojim novim izdanjima.

Nakon objave prve trake u godini “Someday”, na tragu prethodnih uspješnica “Alafair” i “Blood On My Hands” stiže novo izdanje “Caje Sukarije” koje je objavljeno na etiketi Soave Tunes.

Caje Sukarije” donosi vrhunsku produkciju kroz koju su spojili elektroničku glazbu s poznatim etno melodijama. Duo je iskombinirao klupski zvuk i temu s kojim se kako kažu “mogu zagrliti svi rasplesani” bilo na festivalskim pozornicama ili ljetnim klubovima.

Hrvatsko-slovenski duo tijekom godina je već eksperimentirao s implementacijom folklornog i etno zvuka u elektroničkoj glazbi. 2019. su objavili uspješni singl “Ederlezi” sa srpskim duom Divolly & Markward, a 2021. su imali suradnju s Ladom za traku “Voices”.

Vanillaz možete poslušati ovog vikenda na Ultra Europe festivalu, a na kojoj pozornici i kada pogledajte ovdje.

 

sonus 2
promo clubs
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.